reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Mdło :p
Ale dzisiaj odbieram herbatkę z imbirem i kupiłam już herbatniki suche na rano wiec mam nadzieję że przejdzie :]

W ogóle dzisiaj jechałam do pracy autobusem, wchodzę i jest - wolne miejsce więc siadam (od kilku dni nie umiem znieść jazdę przez mdlości) i ucieszona a obok mnie same młode dziewczyny (młodsze ode mnie). I wchodzi starsza Pani, myślę "któraś puści" - jaaasne uhumm, rodzice nie wychowali. Więc puściłam Panią bo inaczej nie potrafię, najgorsze pół godziny :( myślałam że zejdę.. ale już mam wolne od pracy ajajaj i odpoczynek :)))))

A co tam u Ciebie kochana?

reklama
Natkusia nie martw się ja też cieżko znoszę jazde ledwo wsiąde to autobusu czy tramwaju i zaraz mi nie dobrze zawsze staram się koło drzwi zeby był jakiś przewiew ale jeszcze mi sie nie zdażyło żebym miała wolne miejsce ;/ hehehe ;)))))

Dziewczyny nie wytrzymałam i poszłam jednak na bete :) za dużo przeżyłam w tym cyklu z testami i betą.. ale..
Jestem prze-szczęśliwa!!! Wynik dzisiaj 1055 Aaaaa :D teraz już wiem że to prawda i beta sobie ładnie rośnie :))

Mam ochotę zrobić sobie suwaczek :) ale nie wiem w którym jestem tygodniu hmm ;)

Co tam u Was moje kochane?

Tak jak lekarze mi powiedzieli :)) ale najlepsze jest to, że wg ostatniej @ dzisiaj zaczyna się 7tc :D
Najważniejsze że beta wysoka :) zastanawiać się czy nie iść w czwartek (będzie po 48h), ile powinna beta wzrosnąć?

Sama się zastanawiam.. Lekarze mi tyle nagadali i podejrzewali u mnie ciąże pozamaciczną więc chciałam zobaczyć czy na pewno dobrze mi beta wzrasta :] ale myślę że jak jest taki wysoki wynik to chyba będzie ok. Tunia po prostu za dużo przeżyłam niepewności i wole mieć tym razem pewność..

No ja tez troche przezylam jak mi powiedzieli ze moja macica nie wyglada na ciaze..
Robilam bete raz wiecej juz nie robilam.Jak sama widzisz ona rosnie i bedzie rosnac:-)
W 7 tygodniu na usg juz bedziesz mogla zobaczyc serduszko to juz nie dlugo wiec poczekaj. Lekarz juz Ci wyzanczyl termin usg?

reklama
Pewnie masz racje :) nie pójdę, na pewno wszystko będzie dobrze :) ojj my musimy dla naszych maleństw przejść, ale warto!
ja przy każdej wizycie mam USG. Kolejne mam 14.11, lekarz stwierdził że powinno już być widać :] więc mam taką nadzieję

Dzięki Tunia, dzięki Tobie się ogarnęłam, czekamy na poniedziałek :]
A powiedz mi skąd wiesz że to 4tc, ja nie dostałam żadnej normy. U mnie to jest tak pokręcone eh

Do góry