reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

Witam się i ja :)
Daaaawno mnie nie było... nie sądziłam, że córcia będzie aż tak absorbująca...
Mam pytanko do rybnicznek - czy ma któraś z was jakieś namiary na gospodarstwo ekologiczne? Chciałabym gotować dla mojej niuni, ale nie wiem skąd wziąć warzywka, owocki i mięsko... Nie znam żadnego sklepu z ekolgicznymi uprawami, ani nie mam dostępu do żadnego "chłopa". Pomóżcie! Rybnik i okolice...

reklama
Witam :) ;-) równiez mieszkam koło Rybnika dokładnie jestem z Żor :) jestem mamą 2,5 letniej Oliwi... i czekamy na kolejną dzidzie :) dopiero 20 tydzien :) czy są mamy które mają na lipiec chętnie bym pozamieniała się doswiadczeniami :) pozdrawiam i mocno sciskam :)!!

Natalia ja mam termin na czerwiec i wlasnie szukam ginekolog ale państwowego z Rybnika albo Żor? ;) Macie jakieś namiary ?

no ja mam według Usg na 26 czerwca termin :) własnie chodzę do ginekologa państwowego w żorach na dworcowej doktor DOBIJA- polecam naprawde swietny i wyrozumiały lekarz... w pierwszej ciązy chodziłam prywatnie do Dr kopera i naprawde uwierzcie mi dziewczyny naprawde nie ma potrzeby płacenia za wizyty u lekarzów nie opłacalne to jest :/ ja się o tym doskonale przekonałam

Witam,
dawno tu nie zaglądałam a widze, że dużo mam z Żor się pojawiło:-)

może jakieś spotkanie z dzieciaczkami?:-) zima idzie sobie w daleki świat więc mozna w koncu wychodzi z norek na dłużej;-)

Witam,
Ja jestem z Jastrzębie ale widzę że nie ma takiego wątku więc tu mam jakby najbliżej:) Jestem mamą prawie 15 miesięcznej Zuzi:) Miło byłoby pogadać z kimś z okolic:)

Witam wszystkie Mamusie:-)kiedyś mieszkałam w Wodzisławiu śląskim(oś1Maja)a od prawie 3 lat mieszkam w Świerklanach.Mam 5 letnia córeczkę Ole i 2,5letniego synusia Mateuszka.Chętnie porozmawiam z mamusiami z okolic.Pozdrawiam:-)

reklama
Do góry