reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

Hej dziewczyny Ja wczoraj po dniowce w pracy szlam na ognisko rowniez z pracy O 22 bylam juz w domu bo strasznie zmeczona bylam Dzis mam nocke Oli ma drzemke Ja sie zaraz poloze kolo niej JAK WSTANIE TO SPACEREK I JAKIES ZAKUPKI planuje sobie kupic jakas kiecke Otatmio polubilam chodzic w kieckach :tak:

reklama
hej ale tu pusto :-(
U mnie ok Pracuje i zajmuje sie mala I jakos leci Tylko strasznie przemeczona jestem Tutaj nic sie sostatnio nie dzieje :-(
DZIEWCZYNY GDZIE SIE PODZIEWACIE ????????

Witam sie po dlugiej przerwie
kochane mnie tu nie bylo bo bylam na wakacjach u mamy a potem wrocilismy do domku i przez nie cale 3 tyg bylismy bez kompa... bo albo laczenie sie przerwalo a u nas to karta graficzna sie spalila
jak nie urok to sraczka...

u mnie wszystko wporzadku, synek zdrowy my tez...
pozdrawiam Was i zapraszam do ponownego pisania :-D:-D:-D:-D

Witajcie dziewczyny!
Wiem, wiem... Dawno mnie nie było, ale od kiedy mam chorobowe to w domu normalnie nie mam kiedy wejść na kompa. Normalnie masakra. Myśmy też byli na wakacjach nad morzem. Po drodze (we Wrocławiu) zepsuło się nam auto skutkiem czego jechaliśmy 24 godziny (z przerwą na mechanika). Na szczęście Adaś był wyjątkowo jak na niego grzeczny więc jakoś przeżyłam. A w domu po powrocie zaczęłam akcję "pranie ciuszków dla dzidziusia". Na szczęście już mam wszystko zrobione. Pozostaje tylko spakować się do szpitala. Nadal nie znam płci mojej dzidzi, ale już nie zmieniłam sygnatury (chyba nie chcę się nastawić na konkretną płeć ;-)). 24 sierpnia idę jeszcze do gina a potem zobaczymy. Ku mojej radości jak do tej pory utyłam 10 kg (super, bo przy Adasiu przybyło mi prawie 30kg!). Dajcie znać dziewczyny co u was. Patrysia, jak Ty się czujesz? Dorotko jak Oliwka? Zdrowa? Mam nadzieję że wkrótce tu zajrzę. Miłej nocki! Papapa

ewusek u nas tutaj na forum sie cicho zrobilo :-(
ale widze ze za 18 dni powitasz syneczka :-D:-D:-D:-D
superrrrrrr....
ja czuje sie bardzo dobrze brzusio tez juz widac :tak::tak::tak::tak:

Patrysia! Jak będziesz znała płeć to daj znać. Ja się już ledwo toczę. Ciągle coś piorę, prasuję, pakuję, sprzątam. Jestem zmęczona. A ciągle jeszcze coś mi się przypomina, że jest jeszcze do zrobienia :wściekła/y:
Odzywajcie się dziewczyny póki jeszcze jestem w domu i mogę coś wieczorami przeczytać :-)

reklama
CZESC dziewczyny dawno nikogo tutaj u nas nie bylo :-(
Ja tez zaniedbalam ten watek :-(
U nas jakos leci Oliwka chodzi do prywatnego zlobka KLUB MALUCHA W CENTRUM ZOR :-)
Ona i ja zadowolone jestesmy JA szukam innej pracy Chciaalbym na rano pracowac

EWUSEK CIEKAWA JESTEM JAK TAM TY SIE CZUJESZ I WASZE MALENSTWO NAPISZ JAK TAM POROD I CZEKAM NA ZDJECIA SYNKA :-)

Do góry