reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
no to witam z pochmurnych i deszczowych świerklan:-)
może każda coś więcej napisze o sobie i jakoś może się rozkręci;-):tak:

Chapicha widzę że juz Ci dużo czasu do porodu nie zostało;-) Torba spakowana? wiesz czy będzie synuś czy córeczka? to twoje pierwsze dzieciątko?

Torba od niedzieli czeka spakowana w całości :))

A dzidzia pierwsza i czekamy na dziewczynkę :)) i już się doczekać nie umiemy :D

u nas ciąg dalszej brzydkiej pogody więc siedzimy w domku...
Chapicha a jakie imię będzie miała malutka?

Witam sąsiadki :-)
Wszystkim ciężarowkom życzę szybkiego i szczęśliwego rozwiązania a juz nie-ciężarówkom zdrowych dzieciaczków. Pozdrawiam! Ewa (Rybnik-Zebrzydowice)

Córeczka będzie się nazywać Tosia (Antonina) :)).

A pogoda okropna, nawet na spacer nie można wyjść ;(

ewusek1203 witamy:-)napisz cos więcej o Sobie po suwaczkach widzę że masz 2 szkrabów napisz coś o nich:tak:
chapicha śliczne imię będzie miała twoja córeczka:happy2:

reklama
Witam! Miałam napisać coś więcej o sobie. Proszę bardzo:
Mam jednego męża :-) - ma na imię Mariusz oraz dwóch synków: Adaś ur. 26.11.2006 i Olek urodzony 10.09.2009. 29 marca wróciłam do pracy po 9-cio miesięcznym "byczeniu się" i teraz z chłopakami jest moja mama. Czasem nieźle dają jej sie we znaki. JAk wracam do domu to mama zamyka za sobą drzwi i tyle ją widzieli (mieszkamy w bliźniaku i ona idzie do swojej części). No a ja popołudniami nie umiem się nimi nacieszyć! Chociaż potem czasami wieczorem to juz sie dosłownie czołgam do łóżka ale co tam. Dwa małe uśmiechy i siły witalne wracają ;-)

a wy też napiszcie coś więcej o sobie

Do góry