reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

No to tak jak my :-) Też od razu zaczęliśmy się starać. Chociaż za pierwszym razem się nie udało i poroniłam w 6tc. A potem jakoś dwie kreski nie chciały się pojawić... A teraz już czekamy na drugiego urwiska :-D

reklama
ale fajnie ze nas jest tak duzo :) Natusa-Ty juz na koncówce ale Ci zazdroszcze ja jeszcze 3,5 tygodnia :/ masakra a boje sie jak cholera porodu :(

Ja też moge się dołączyć? ;)) Jestem z Rybnika ;) chodze do Szmita ale ide rodzic do Żor. Rodziłam tam rok temu i miło wspominam chociaż skończyło się cesarką.

Natalia A ja się nie boję ;-) Ostatnim razem było tak masakrycznie, że już gorzej być nie może, więc jakoś podchodzę do tego lajtowo :tak: Nie ma co się bać, bo co ma być, to będzie. A jak się boisz bólu, to poproś o znieczulenie zewnątrzoponowe. W Rybnickim szpitalu możesz je dostać za darmo.

Alusia Witam w klubie ;-) A do Szmita chodzisz państwowo czy prywatnie??

A on państwowo też przyjmuje? ;) To nie wiedziałam. Nie no ja chodze prywatnie ... szkoda tylko że on przyjmuje tylko w Rybniku a tam rodzić to ja się nie wybieram. A po drugie nie podoba mi się że nie wpuszczają tam na oddział mężów ...

Natusia Ciebie to kojarze z poczekalni :)) ;)) ale już Ci to pisałam. Powodzenia Ci życze !

reklama
natusa1988-serio w Rybniku podają znieczulenie ?? ale ja słyszałam ze tam za miło nie jest :/ ja w żorach rodziłam tzn pierwsza miałam cesarke i dlategho moze tak panicznie boje sie porodu bo nie wiem co i jak :( chyba tez bym wolała miec drugą cesarke :/

Do góry