reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

Witam Was dziewczyny z Rybnika.Musze sie do Was przylaczayc,oczywiscie jesli mnie zaakceptujecie.Jestem z Raciborza,ale jakosinnych mam z Raciborza tutaj nie ma ) przynajmniej jak do tej pory nie odpowiedzialy na post )

reklama
kasia6911 witaj :))

Widzisz, rybnicki wątek zamilkł :). Ale może znów go ożywimy? Rybnickie i okoliczne mamusie, jesteście jeszcze? :))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny no :D.

Rozruszajmy wątek :))

Mamusia z Niedobczyc może jakaś się odezwie? Bo czuję się tutaj niesamowicie samotna po przeprowadzce :p...

Cześć Wam ;) Dawno mnie nie było i wracam z interesem (chociaz nie tylko ;)) Kochane, czy możecie wypełnić dla mnie ankietkę do pracy licencjackiej? Pomoc Społeczna w Polsce i Irlandii
Bardzo dziękuję z góry i pytam CO U WAS?? :D U mnie po staremu... Maks zrobił się taki wygadany, że szok, Aleks też zaczyna pyskować, więc mam wesoło ;) Acha, i pracuję w sklepie z bielizną na Powstańców w Rybniku :D
Tyle z nowości ;)

reklama
natusa ja juz wypłewniłam bodajże wczoraj to fajnie ze masz juz takich "dorosłych" synów mów zaledwie posługuje sie kilkoma słowami, u mnie z nowosci to rowniez praca zawodowa wkoncu :-)
leydykiss witaj tutaj ostatnio watek umiera moze znów odżyje

Do góry