reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
Moze kogos zainteresuje : Prowadzimy zajęcia adaptacyjne
dla dzieci w Przedszkolu Bajtuś 2 w Rybniku ul. Mikołowska. Zajęcia
odbywają się w soboty od godz. 9.00 - 12.00 - jednorazowy koszt 20 zł.
Zajęcia mają na celu przygotowanie dzieci do przedszkola, oswojenie
się z miejscem, integracja z grupą i współpracę, na zajęciach dzieci
sa same - choć w razie potrzeby można zostać w dzieckiem.
Udział należy zgłosić telefonicznie lub emailowo

Witajcie mamy z Rybnika :)
Może zainteresują Was spotkania dla mam z maluchami w duchu pedagogiki Waldorfskiej.
Zapraszamy we wtorki na godzinę 11.00 w Pracowni Jogi i Działań Twórczych przy ul. Wyzwolenia 87 w Rybniku.

W razie zainteresowania i pytań piszcie tutaj lub na maila agatgo@gmail.com

Dziewczyny wiem że może to nie miejsce na takie pytanie ale pilnie szukam mieszkania 2 pokojowego w jakiejś rozsądnej cenie. Najlepiej tak maks. do 1100zł już wszystko. W okolicach Rybnika, Żor :)
Jeśli ktoraś może coś wie to dajcie znać.

Witam, jestem mamą listopadową 2010. Mój synek Krzyś bierze udział w konkursie gdzie do wygrania jest 2000 zł. Bardzo proszę o wsparcie i oddanie głosu na Krzysia. Za wszystkie głosy bardzo dziękuję. Wystarczy tylko kliknąć

Proszę głosujcie na Krzysia: WIELKI FINAŁ

Cześć, dziewczynki :-D Dawno mnie tu nie było :happy: Co tam slychać u Was?
U mnie po staremu ;-) Dalej lideruję w AVONie, zajmuje się Maksem i Aleksem, właśnie obaj ospę przeszli. A z nowości to tyle, że kształcę się na kosmetyczkę :-D Także jakby co, to się polecam :-p

SPRZEDAM 3 paczki oryginalnych pampersów (250 szt) rozmiar 2 za 100 zł
Sprzedaję, bo dostaliśmy za dużo a córka już wyrosła z tego rozmiaru.

Sprzedam także pojedyńczo po 35 zł/paczka

Info na prv

reklama
Do góry