reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

Kochane, a czy możecie mi powiedzieć, w jakich szkołach robiłyście kurs prawa jazdy i jak na te szkoły się zapatrujecie?? Wybieram się w końcu na kurs i nie wiem kaj ;)
Wczoraj moje dziecko mnie rozbroiło ;) W drodze do żłobka patrzył na księżyc i wołał do niego "Ej Cosiek" :D (To z bajki "Klub Myszki Miki", pewnie kojarzycie).
Dzięki za wypełnienie ankietki, już sobie dokończyłam pracę i kwiczę z radości ;)

reklama
ja niestety w doborze szkoły jazdy nie pomoge. ej cosiek mnie rozbroił no w zasadzie do coska ksiezyc podobny :-D, zazdroszcze skonczenia pracy ja wciaz sie mecze z badaniami ;/

hej dziewczyny wieki mnie nie bylo:)
moje pannice rosna nieziemsko...wadza sie, tluka i wogole...ja mam mase szycia. Syla w szkole wiec i dodtkowe obowiazki:(
a tak stara bieda...zrobilam sie na blond:) uparlam sie i wyszlo:)
ostatnio brak czasu na forum, ale nadrabiam powoli i sierpien i tu....
gdzie te wolne chwile, co siedzialo sie parwie caly dzien:) ale moze teraz sie uda:)
lece buziaki...postaram sie zagladac czesciej:)

Witam :))

U nas jakoś leci, a u Was ?:)

Dziewczyny są [jak na mój gust :D ] grzeczne, bawią się razem a mamusia ma troszkę więcej czasu dla siebie :)\

Niunia a z jakiej dzielnicy jesteś? :D

dziewczyny witam Was pochodzę z Rybnika lecz mieszkam aktualnie w Żorach, choć i tak często w Rybniku bywam więc pozwolicie, że będę Was nawiedzać na tym wątku...
Jestem w 34 tygodniu ciąży :)

reklama
Do góry