reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
ewusek chciałabym, ale coz na prawdziwa wiosne bedzie nam trzeba jeszcze zaczekac
a co wisi w powietrzu tzn o jakie dokladnie okolice chodzi, to zaczne je omijac aby tak przypadkowo ciaza mnie nie dopadla :-D

Moje drogie! Otóż Natusa mieszka w Rybniku na osiedlu Nowiny a ja po drugiej stronie lasu tj. w dzielnicy Zebrzydowice :-)
A nie wiem co wy sie tak boicie zarażenia :-) :-):-)

ewusek powaznie Zebrzydowice hehe ja tez. musze dokladnie przyjrzeć sie zdjeciu :-)
kolejny dzidzius to najszybciej za kilka lat jak Wojtus pojdzie do przedszkola nic szybciej no chyba ze ktos tam na gorze zdecyduje inaczej

Ostatnia edycja:
A ja to nawet chętnie... Tyle, że ja tu jestem znana z maniakalnej chęci posiadania córeczki, więc u mnie to będzie dzieci "do skutku" ;D

Właśnie wróciłam ze spotkania z kandydatka na konsultantkę AVON ;P Dziewczyna zapomniała, że jeżeli nie ma osiemnastu lat, to nie może podpisac umowy ;P I w środę znowu do niej naginam ;P A właśnie, może któraś z Was chciałaby zostać konsultantką? Nie pamiętam, czy już pytałam ;P Brakuje mi jednej konsultantki do "awansu", więc jestem zdziebko zdesperowana :D

Hmmm... Może zrobię sobie dzisiaj babeczki?? :D Nie jem ich, ale uwielbiam robić ;)

Hej! Wpadam tylko na moment, żeby zapytać, czy nie chce ktoś kupić (nowego) fotelika samochodowego? Podaję link do Allegro:
FOTELIK SAMOCHODOWY BREVI 0-18 kg nowy (1528511340) - Aukcje internetowe Allegro

Przykro mi, że nie mogę Was tak często odwiedzać i czytać, jakbym chciała :( Natusa - dzięki za info o pracy, ze mnie jednak konsultantka byłaby żadna, hehe ;) Pozdrawiam Was cieplutko i wiosennie! :)

Marzena

Hej!
Natusa....jestem po wizycie wczoraj i lekarz mnie zapewnił że ZZO w Rydułtowach jest za darmo, więc nie mam się czym martwic

reklama
Do góry