reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
Witam Was kobitki :)

Teraz już tak nie zaglądam, bo niestety jestem bez komputera. W końcu się przeprowadziliśmy na swoje i nie ma ani kompa ani neta! ;(.

A oprócz tego wszystko w porządku, Tośka jest zdrowa, rozwija się dobrze i no, jest ok:).

MISIALINA ja rodziłam w Rydułtowach :) I powiem, że było dobrze :). Szkoda tylko, że teraz się dowiedziałam o ZZO tam ;P

A co do drugiego dzidziusia... My się już staramy :)). Tabletki odstawione i działamy:).

Pozdrawiam! :)

PS. Była tu mamusia z Niedobczyc... Odezwij się Kochana! :). Czasami uda mi się tutaj zajrzeć, więc może nam by się udało kiedyś spotkać na spacerek :).

chapicha Ja się wtrącę bezczelnie i po chamsku ;P Uważaj z tymi starankami zaraz po odstawieniu tabletek. Znam trzy przykłady, kiedy to ze staranek o dzidziusia wynikło... wiele dzidziusiów ;P W dwóch przypadkach bliźniaki, a w trzecim trojaczki (chociaż, niestety, została tylko dwójeczka dzieci...) Nie, żeby w większej ilości dzieci było coś złego, aczkolwiek.... ;P

Mój Aluś powoli zaczyna raczkować :) Gaduła z niego straszna i mądrala niesamowita, ale za to leniuszek ;) Dupki nie chce mu się podnieść ;P Maks w jego wieku już wstawał w łóżeczku i raczkował, a ten nic, tylko gada ;P Dzisiaj obudzil się, uśmiechnął i krzyknął: "KIEŁBASKA" :D Znaczy tak bardziej po swojemu, ale się uśmiałam niesamowicie ;)

Natusia ja i tak jestem w grupie ryzyka, że tak powiem, bo w rodzinie męża "występowały" bliźniaki ;P. No cóż, może być ciężko, ale ucieszę się z następnej dwójki ;P.

No a Tośka już raczkuje dawno, a wczoraj mały cwaniak po schodach zaczął wchodzić... Każdy miał wczoraj coś do roboty i dziecko się samo sobą zajmowało, aż mama poszła zobaczyć co ona robi, a ten mały Łobuz pokonał już 8 schodów! Prawdą jest, że jak dziecko jest cicho, to coś kombinuje :p.

Hej, Laseczki :D

Mam do Was pytanko. Czy któraś z Was mogłaby mi coś powiedzieć o oddziale chirurgii w szpitalu w Rydułtowach?? Bo muszę mieć pewien zabieg, a w Rybniku najbliższy termin jest na październik... No i nie wiem, czy czekać, czy nie warto...

o Rydutowach nie wiem nic:no:za to mój śp Tata miał 3 operacje w Wodzisławskim szpitalu i mój mąż miał 1 zabieg i ogólnie ok żadnych zastrzeżeń opieka dobra lekarze tez

Chapicha...a mogłabyś mi napisać co trzeba zabrać do szpitala w rydułtowach...nie wiem czy trzeba mieć do porodu swoją koszulę czy dają...byłabym wdzięczna...ja też odstawiłam tabletki w zeszłym roku w styczniu i mam 1 dzidziolka w brzuszku więc nie ma reguły

Misialina koszulę do porodu Ci dadzą, dla dzidziusia na pobyt wystarczą pampersy i chusteczki, no i wkładki po porodzie też Ci dadzą.

No i jak w każdym szpitalu marnie karmią :p.

reklama
Hehe rozbawiła mnie ta wzmianka o karmieniu w szpitalu :D Właśnie wróciłam ze szpitala, rzutem na taśmię i szczęściem głupola załapałam się na zabieg od razu ;) I co do jedzenia w Rydułtowach moge powiedzieć tyle, że mają rozgotowany makaron :D Nic więcej mi nie dali jeść ;P Cały czas miałam post :D A teraz w domq jadę na kleikach od mojego Alusia :D Ale jutro już moge kawałek bułeczki zjeść :D
Czy któraś z Was miała kiedyś zdejmowane szwy po jakiś zabiegach chirurgicznych?? Bo chce się zapytać, czy to boli... Ja do tej pory miałam zawsze rozpuszczalne szwy, a teraz mam zwykłe i się, kurczątko, boję nieco...

Do góry