reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
Rano, jak wstawałam do Aleksa o padało. Koło 4 zdaje się było. To nawet lało, powiedziałabym... No nie wiem, dziewczynki. Jak uważacie.

no nie wiem ja się dostosuję do Was.... prawda trochę ta pogoda nie wyraźna u nas okropnie wieje a Malwina co uważa ?Malwina hop hop gdzie sie podziewasz???

widzę że brak konkretnej decyzji ja do 12.30 muszę wiedziec bo później już nie będę miała dostępu do kompa ...czyli co dziewczyny robimy rezygnujemy i przenosimy spotkanko na inny cieplejszy dzień czy mimo wszystko się spotykamy???

A może spotkajmy się pod tym kościołem i tam zadecydujemy?? Jakby co, to zawsze można do kogoś się wbić ;P Ja swojego mieszkanka nie zaproponuję, bo mój małż będzie spał po nocce, więc raczej mijałoby się to z celem... Ale np jak się uśmiechniemy do Malwiny... ;) A ewusek może do nas dojechać i już :) A następnym razem wpadniemy do niej. Co myślicie??

A mój mąż też po nocce :-)
Jak mogę wybierać to mi by bardziej pasowalo w przyszłym tygodniu, bo będę szybciej w domu no i M nie będzie chrapał u góry :-)

mi pasuje maż mnie podwiezie pod kościół a później po mnie przyjedzie jak by co to moj nr tel 697436965
Natusa a masz tel do Malwiny żeby dowiedziec się co ona na to bo jak większośc będzie przeciwko to przenosimy na przyszły tydzień........

reklama
Do góry