reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
no szkoda że tak późno zobaczyłam że macie zamiar się dzis spotkac bo moze jak bym prędzej wiedziała to umiała bym dotrzec a tak to juz raczej nie dam rady.... ja bym była autem to mogła bym dojechac w inne miejsce np. wiem gdzie jest Fokus, Real no i rynek a tak patrzę na mapkę Zumi to od Reala nie było by bliżej do was???

monia Real to właśnie bardzo blisko nas :)

A tak po spotkaniu: Alanek jest TAKI fajny :) No złote dziecko po prostu :) Dobra, czas najwyższy wyprać starszą latorośl ;P

no fajnie by było ja mam z dziecmi lekarza na 14 do ok 15 czyli po 15 mogła bym się z Wami spotkac:-):tak:

Hahaha! Ale jesteście numerantki! Parę dni mnie nie było a tu takie wydarzenia ciekawe. Jestem jak najbardziej za tym żebyście sie wprosiły do mnie :-):-):-)
Będę w domku.

reklama
Do góry