reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Welcome to Rybnik :)

U nas też nie za ciepło, ale ja i tak wybieram się z Aleksem na podbój lasku :D Może Maks się dołączy, chociaz on to woli na plac zabaw docelowo się udać ;)

reklama
Oj natusa, aż szkoda że siedzę w pracy bo też bym z chłopcami skoczyła do lasku. Weszłabym z drugiej strony i spotkałybyśmy sie w połowie :-)
Nuuuśka witamy w Rybniku (albo prawie w Rybniku)

natusa 1988 ale Twoje dzieciaczki sa slodziutkie teraz ogladalam galerie, Maksio to taki przystojniacha ze pewnie niedlugo dziewczyny zaczna walic drzwiami i oknami:-) Sliczne oczka:tak: A bobo do schrupania:-D

Nagini gratulacje :D:D i duuuzo zdrowka dla Was :*:*
A propo nie wiem jaki Wy macie klimat, bo ciagle zatykaja mi sie uszy ;P hehehehe. Ale pierwsza noc chyba Panu Aleksandrowi nie spasowala - kopal caly czas i w sumie przespalam moze ze 2 godzinki :(

reklama
nagini Synek jest śliczny :) Taaaaki aniołeczek :)Gratulacje serdeczne :*

anuszka Witamy :)

ewusek Nic straconego ;) Zawsze są weekendy i takie tam ;)

malwina Dziękuję bardzo :) A Maks już laski zarywa ;P

Do góry