reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
To możemy się kiedyś spotkać z dzieciaczkami :) Tu niedaleko jest taki fajny lasek do spacerowania i jak będzie fajna pogoda, to dzieciaczki się wybiegają ;) Albo tradycyjnie na plac zabaw :D A ile konkretnie ma twój synuś? Dokładnie roczek czy już nieco więcej?? :)

Cześć Dziewczyny !
Przepraszam że się wogole nie odzywam ale moj mały Oluś ma poparzoną rączke (2 stopień) i mam teraz istny sajgon w domu. Wpadłam Wam tylko powiedzieć żebyście uważały na swoje dzieciaczki. Żebyście nie spuszczały z nich ani na chwile oczu. Przez moją głupote moje dziecko cierpi ;(

No to ja dziewczynki też mieszkam niedaleko, bo zaraz za tym lasem :-) Dołączam sie do chętnych na spacer.
Nuuuuśka - ściskam mocno i dmucham tam gdzie boli ;-):-):-):-)
Alusia - ściskam Oleczka! Nie miej wyrzutów sumienia. To sie zdaża nawet najlepszym. Przecież nie oparzyłaś go celowo. Na pewno każdej z nas przydażył się juz jakiś domowy wypadek. Trzymam kciuki żeby szybciutko wyleczył rączkę.

no ja w Rybniku nie mieszkam ale na spotkanie to też jestem chętna bo chciała bym was poznac....
Alusia oj współczuję sajgonu w domciu a rączką Alusia sie nie obwiniaj bo tak jak Ewusek pisze każdej z nas to się może zdarzyc a teraz są takie specjalne maści kremy że nawet oparzenia się ładnie goją.
Nuuuśka jeszcze troszkę i nie będzie bolec musisz przetrwac te ostatnie tygodnie juz dużo CI nie zostało
Pats, Malwina witamy na forum:-):-):-)jak fajnie że jest nas tu coraz więcej:tak:
Natusa jak dietka Dukana? trwasz?

Witam porannie:-) My wlasnie wrocilismy od lekarza na bilansie bylismy i wszystko oki:-)

To możemy się kiedyś spotkać z dzieciaczkami :) Tu niedaleko jest taki fajny lasek do spacerowania i jak będzie fajna pogoda, to dzieciaczki się wybiegają ;) Albo tradycyjnie na plac zabaw :D A ile konkretnie ma twój synuś? Dokładnie roczek czy już nieco więcej?? :)

Dokladnie to ma 1 rok 2 tygodnie i 5 dni:-D Jeszcze nie chodzi sam ale juz tam jakies kroczki stawia wiec mysle ze jak przyjedziemy to bedzie mogl poganiac:tak:

Cześć Dziewczyny !
Przepraszam że się wogole nie odzywam ale moj mały Oluś ma poparzoną rączke (2 stopień) i mam teraz istny sajgon w domu. Wpadłam Wam tylko powiedzieć żebyście uważały na swoje dzieciaczki. Żebyście nie spuszczały z nich ani na chwile oczu. Przez moją głupote moje dziecko cierpi ;(

O Boze a co sie stalo jesli mozna spytac bo nie doczytalam???:-( Pozdrawiam mocno i zycze szybkiego powrotu do zdrowka!!!

No to ja dziewczynki też mieszkam niedaleko, bo zaraz za tym lasem :-) Dołączam sie do chętnych na spacer.
Nuuuuśka - ściskam mocno i dmucham tam gdzie boli ;-):-):-):-)
Alusia - ściskam Oleczka! Nie miej wyrzutów sumienia. To sie zdaża nawet najlepszym. Przecież nie oparzyłaś go celowo. Na pewno każdej z nas przydażył się juz jakiś domowy wypadek. Trzymam kciuki żeby szybciutko wyleczył rączkę.

O no widzisz jak fajnie a tak patrze ze mamy dzieciaczki w podobnym wieku bo moj maly sie urodzil 19.09.09:-)
A wiecie moj maly nie ma zebow jeszcze ani jednego kurde juz sie boje bo czekamy czekamy i nic :sorry: Juz nie wiem lekarz mowi ze wszystko ok ale ja nie wiem inne dzieci mlodsze a maja a on juz 13 miesiac idzie i ani slychu ani widu:zawstydzona/y:

Malwina - ja jeszcze piszę na forum z dziewczynami które mają dzieciaczki z września 2009 i tam też jeden chłopczyk nie ma jeszcze zębów, a sporo dzieci ma tylko 1 zęba. Fajnie że ci nasi chłopcy z tego samego roku i miesiąca (moj 10.09.2009) a zębów ma 12 :szok:

Alusia Mój brat młodszy też się poparzył, jak miał rok. Kawę wylał sobie na nogę. Nie wiem, którego to było stopnia poparzenie, ale dość mocne. I teraz nic mu nie widać. Już od dobrych paru lat nie widać ;) A ja kiedyś miałam rękę poparzoną papierosem. Mama trzymała w ręce, a ja się bawiłam i tak jakoś wyszło. Moja wina. I też zeszło. A było dość spore oparzenie. Co dziwne, jeśli się weźmie pod uwagę to, że papierosik jest mały... Ściskamy Olusia mocno :*

Ewusek To ja mam pomysł ;) Jak się malwina sprowadzi, jak się w miarę urządzi, to da znać i w pierwszy dzień z ładniejsza pogodą gdzieś sobie pójdziemy?? :)

malwina Zobaczysz, że zaraz się ząbki posypią :) Tak to czasem z dziećmi bywa, że jedne rodzą się już z ząbkiem, inne trochę je "produkują" :D

Ach no i zapomniałam. Z diety musiałam zrezygnować. Za bardzo obciążyła mi nerki. Za dużo białka i efekt był taki, że wczoraj prawie zeszłam śmiertelnie z bólu... Jak ktoś ma słabe nerki, to nie nadaje się do tej diety. Od poniedziałku wracam na starą, dobrą dietę Diamondów. Może nie schudnę tak szybko, ale przynajmniej bez szkody dla zdrowia...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry