malwina1209
Mamusia Alanka:-)
ojej no faktycznie niedaleko ale fajnie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To możemy się kiedyś spotkać z dzieciaczkami Tu niedaleko jest taki fajny lasek do spacerowania i jak będzie fajna pogoda, to dzieciaczki się wybiegają Albo tradycyjnie na plac zabaw A ile konkretnie ma twój synuś? Dokładnie roczek czy już nieco więcej??
Cześć Dziewczyny !
Przepraszam że się wogole nie odzywam ale moj mały Oluś ma poparzoną rączke (2 stopień) i mam teraz istny sajgon w domu. Wpadłam Wam tylko powiedzieć żebyście uważały na swoje dzieciaczki. Żebyście nie spuszczały z nich ani na chwile oczu. Przez moją głupote moje dziecko cierpi ;(
No to ja dziewczynki też mieszkam niedaleko, bo zaraz za tym lasem :-) Dołączam sie do chętnych na spacer.
Nuuuuśka - ściskam mocno i dmucham tam gdzie boli ;-):-):-):-)
Alusia - ściskam Oleczka! Nie miej wyrzutów sumienia. To sie zdaża nawet najlepszym. Przecież nie oparzyłaś go celowo. Na pewno każdej z nas przydażył się juz jakiś domowy wypadek. Trzymam kciuki żeby szybciutko wyleczył rączkę.