Czyli reasumujac : W Szpitalu w Rybniku, przy normalnym porodzie masz sale z lozkami, podzielona murkami, z biurkami lekarzy itp. (masakra). Do porodu rodzinnego 2 sale, ladne skladaja sie z dwoch czesci - przedsionka z pilkami itp. i sala z lozkiem gdzie rodze. Prysznic w dowolnej chwili.zzo bezplatnie dla kazdej pacjentki, ktora sie na Nie zdecyduje, potrzebne badanie na krzepniecie krwi. Prosze od razu, rozwarcie min. 2-3 max. 6-7cm.Godzine po sie lezy, potem moge chodzic do samego konca.Polozniczy : sale dwuosobowe, lazienka jedna na dwie sale. Na oodzial wejsc brak, odwiedziny na korytarzu. Dziecko z matka, lecz mozliwosc zabrania na noc.Osobna sala do lewatywy.Po PR leze w przedsionku.Noworodkowy - lekarka sukowata heh. Lekarze super : dr Bialek, dr Szmit, dr Szuścik. Do dupy - dr Łyko, dr Grodoń No i mleko i ciuszki dla dzieciaczka maja swoje wiec miec nie musze wszystko zapisalam hehe.
A teraz dalsza czesc Odnosnie pampersow czy musze miec swoje dla dziecka ?
Ile lezalas na oddziale po porodzie?
I pomecze jeszcze odnosnie PR. Czy jesli decyduje sie tam rodzic lepiej zebym przyjechala wczesniej, wypelnila wszystkie dokumenty od razu itp. zaznaczyla ze porod bedzie rodzinny, zeby pozniej nie bylo niejasnosci? Acha i ile kosztuje tam porod rodzinny jesli mozesz napisac * Bo rozumiem, ze wtedy ja mam do dyspozycji cala sale do PR od razu a nie ta od porodow ogolnych, i osobka bliska bedzie od poczatku ( o polozna zolzowata sie nie martwie bo ja sie nie dam, a szwagierka tym bardziej hehehe) Acha, powiedz mi czy przy zzo rowniez nacinaja? Kurcze cieszylabym sie gydby nie eh bo po corci mialam takie problemy po tym, ze szkoda gadac
A teraz dalsza czesc Odnosnie pampersow czy musze miec swoje dla dziecka ?
Ile lezalas na oddziale po porodzie?
I pomecze jeszcze odnosnie PR. Czy jesli decyduje sie tam rodzic lepiej zebym przyjechala wczesniej, wypelnila wszystkie dokumenty od razu itp. zaznaczyla ze porod bedzie rodzinny, zeby pozniej nie bylo niejasnosci? Acha i ile kosztuje tam porod rodzinny jesli mozesz napisac * Bo rozumiem, ze wtedy ja mam do dyspozycji cala sale do PR od razu a nie ta od porodow ogolnych, i osobka bliska bedzie od poczatku ( o polozna zolzowata sie nie martwie bo ja sie nie dam, a szwagierka tym bardziej hehehe) Acha, powiedz mi czy przy zzo rowniez nacinaja? Kurcze cieszylabym sie gydby nie eh bo po corci mialam takie problemy po tym, ze szkoda gadac