reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Błondziorno, a raczej błonasjera!

Chciałabym oznajmić, że pryszcze mi ciągle wyskakują, a pierdy to moja niechlubna wizytówka od dziecka.

Czy to oznacza, że jestem w permanentnej ciąży?
Bardzo proszę poważnie podejść do tematu😆.

Ale się rozpisalyscie ja dopiero wróciłam z pracy i trzeba ogarnąć coś na obiad . Poczytam coś mniej więcej co się działo 😂

Dziewczyny, chociaż dzisiaj nie zrobił ze mnie wariatki ginekolog 😂. Sam się zszokował w sumie co to się odwaliło, ale mówi, że żadnych torbieli nie ma, jajniki na usg bardzo ładne i faktycznie po wszystkim widać, że to początek cyklu, mam poczekać do miesiączki i przyjść w połowie następnego to sprawdzimy czy owulacja wystąpiła i zbadać też wtedy mam progesteron i zdecydujemy wtedy czy jakaś farmakologie wprowadzimy.

reklama
Dziewczyny żyję, osemka wyrwana, prawie bez rozcinania śluzówki, więc antybiotyk nie jest konieczny!! Cieszę się mega, bo to moj kolejny krok do zdrowej ciąży :)
A pro po!! Moja osemka miała jeden duży korzeń i taki malusi, którego nie wyłapało ani zdjęcie ani tomografia... chirurg z asystentka śmiali się, że to było przyrodzenie i osemka były facetem 🤣

Wróciłam do domu a na bieliźnie dwie plamki w kolorze kawy z mlekiem.... dziś 5-6dpo. Ale może to ze stresu... normalnie miałam dragwki na tym fotelu, mimo że znieczulenie działało to nerwy były.
Dobrze ,ze obyło się bez antybiotyku . Trzymam kciuki oby to właśnie było to ;) U mnie taka plamka była 20dc .

Do góry