Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Ojj no nie wiem, czytałam też, że kluczowe jest malowanie ścianJak masz pryszcza i jesteś przeziębiona to już jest wszystko wiadomo moim zdaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojj no nie wiem, czytałam też, że kluczowe jest malowanie ścianJak masz pryszcza i jesteś przeziębiona to już jest wszystko wiadomo moim zdaniem
To zależy, zdania są podzielone a pryszcz to jednak pryszcz !Ojj no nie wiem, czytałam też, że kluczowe jest malowanie ścian
Jak masz pryszcza i jesteś przeziębiona to już jest wszystko wiadomo moim zdaniem
No mówiłam! Z pryszczem nie ma dyskusji.Jak jest pryszcz to wszytko jasne. Szwagierki synowej brata córki sąsiada żona kolegi miała i była w ciąży więc wiadomo.
Błondziorno, a raczej błonasjera!
Chciałabym oznajmić, że pryszcze mi ciągle wyskakują, a pierdy to moja niechlubna wizytówka od dziecka.
Czy to oznacza, że jestem w permanentnej ciąży?
Bardzo proszę poważnie podejść do tematu.
Dobrze ,ze obyło się bez antybiotyku . Trzymam kciuki oby to właśnie było to U mnie taka plamka była 20dc .Dziewczyny żyję, osemka wyrwana, prawie bez rozcinania śluzówki, więc antybiotyk nie jest konieczny!! Cieszę się mega, bo to moj kolejny krok do zdrowej ciąży
A pro po!! Moja osemka miała jeden duży korzeń i taki malusi, którego nie wyłapało ani zdjęcie ani tomografia... chirurg z asystentka śmiali się, że to było przyrodzenie i osemka były facetem
Wróciłam do domu a na bieliźnie dwie plamki w kolorze kawy z mlekiem.... dziś 5-6dpo. Ale może to ze stresu... normalnie miałam dragwki na tym fotelu, mimo że znieczulenie działało to nerwy były.