Klaudia126
Fanka BB :)
Co polecacie najbardziej? F ertistim, o varin czy i nofem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak były robione wszystkie badania hormonalne i był okA robiłaś przy okazji monitoringu badania hormonalne? W sensie, czy wiesz, że coś jest nie do końca tak.
od 19 miesięcy (w 7 miesiącu starań zaszłam, ale puste jajo) i od wznowienia starań minęło już 7 miesięcy i nic....Kochane a jak długo się staracie ?
chyba tak hahahto za staż w staraniu
widzisz @Zazuu ma za staż 2 lata za darmochyba tak hahah
przecież to reklama. Po prostu nic nie klikajA ja zobacz…
no nie zamierzamprzecież to reklama. Po prostu nic nie klikaj
Ja korzystam normalnie i nie wyskakuje mi to... Będziesz mogła korzystać.Po zalogowaniu się od razu wyświetla mi się możliwość skorzystania bezpłatnego miesiąca z opcją płatną po 30 dniach, jest napisane, że mogę to wyłączyć, tylko się zastanawiam, jak wyłączę to przed terminem pobrania kasy, to nadal będę mogła korzystać z aplikacji?
A wiadomo skąd ta wada się wzięła?Już pisałam kilka razy wcześniej , nie chce za często o tym wspominać bo może to być źle odebrane ale samo z siebie wychodzi . Adaś miał wrodzoną wadę serduszka i niestety ale nie poradził sobie podczas operacji