Właśnie rozpoczęłam 19 cykl, nigdy nie byłam w ciążyKochane a jak długo się staracie ?
reklama
Króliczek2610
Fanka BB :)
Flo do temperatur, Premom do testów owulacyjnych
Dokładnie mam tak samo plus jeszcze 3 kalendarzyki
Wezu
ja podobnie staram się nie robić sama przed sobą głupiejja to teraz już zduszam to w zarodku z czystego rozsądku
Mrufka@@1
Już pisałam kilka razy wcześniej , nie chce za często o tym wspominać bo może to być źle odebrane ale samo z siebie wychodzi . Adaś miał wrodzoną wadę serduszka i niestety ale nie poradził sobie podczas operacjio mtako co sie stało..?
pluto_nova
Moderator
kliknij x na górze… oj @Wezu …mi we flo od razu włączyło się powiadomienie o płatności. Nie mogę tego wyłączyć... a obawiam się że zapomnę i mnie skasują Więc korzystam z Ovufriend.
Załączniki
Wezu
Po zalogowaniu się od razu wyświetla mi się możliwość skorzystania bezpłatnego miesiąca z opcją płatną po 30 dniach, jest napisane, że mogę to wyłączyć, tylko się zastanawiam, jak wyłączę to przed terminem pobrania kasy, to nadal będę mogła korzystać z aplikacji?Czemu po prostu nie wyłączysz.
Z flo korzystam 2 lata i nie płacę nic
LadyCaro
przepraszam, musiałam nie wyłapać. Bardzo Ci współczujęJuż pisałam kilka razy wcześniej , nie chce za często o tym wspominać bo może to być źle odebrane ale samo z siebie wychodzi . Adaś miał wrodzoną wadę serduszka i niestety ale nie poradził sobie podczas operacji
pluto_nova
Moderator
to za staż w staraniuTy masz taniej!? U mnie rok ponad 200 wynosi
reklama
Króliczek2610
Zagnieżdżenie nie daje objawów, no poza mitycznym plamieniem implantacyjnym. Statystycznie to kłucie to prędzej duży bąk niż zagnieżdżenie
Ja w pierwszej ciąży miałam coś w stylu plamienia.... tzn jakiś tydzień przed datą @ mialam kilka godzin takie brązowe/ lekko różowe plamienie byłam pewna że to okres się zaczyna, później już nie było nic, czekałam na @ ale spóźniała się kilka dni i tak z siebie zrobiłam test i b pozytywny... Ale czy to akurat było to czy coś innego to pieron wie