reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
O matko! Strasznie Ci współczuję :( z jakiego powodu synek umrał? :( oczywiście jeśli nie chcesz to pisz...
Możesz pytać. Już przepracowałam stratę. W trakcie ciąży zdiagnozowano u dziecka ZD i tyle wtedy. Po porodzie okazało się że ma bardzo poważną wadę serca hlhs czyli mniejszą lewa komorę serca, której nawet lekarz na połówkowych badaniach nie zauważył. No i niestety nie dał rady jego organizm.

Nie wiadomo co spowodowało tą wadę , najprawdopodobniej to wada genetyczna. Dowiedzieliśmy się o nie w 20 TC z czego bardzo się cieszę bo byliśmy nastawieni na każdy z możliwych scenariuszy.
A urodziłaś w terminie czy przed? Przepraszam, że tak wypytuje... Ale domyślam się co czułaś. Ja jak urodziłam 10.06. to przez 5 dni byłam w stresie jak mi lekarze nie chcieli do końca powiedzieć co się dzieje z moim dzieckiem. Choć kardiolodzy mowili ze w porzadku to lekarz prowadzący kręcił głową i ciągle chcial konsultacji z innymi kardiologami. Chyba z 3 badało go, i okazało się że nie mamy wady a infekcję. 🥺 Ale sam.. fakt ze lekarz szukał czegoś mimo zapewnienia przez innych, że to tylko infekcja.

Zamierzasz testować w październiku? 🙂
Nie robiłam w tym cyklu testów owulacyjnych ( chociaż w zeszłym tez nie bo mnie choróbsko złapało w płodne). W październiku będę testować bo sex wpada co 2 dni 🙈 Ale nie ma juz we mnie tego oczekiwania i odliczania jak kiedyś, chyba zaczynam akceptować sytuacje

Możesz pytać. Już przepracowałam stratę. W trakcie ciąży zdiagnozowano u dziecka ZD i tyle wtedy. Po porodzie okazało się że ma bardzo poważną wadę serca hlhs czyli mniejszą lewa komorę serca, której nawet lekarz na połówkowych badaniach nie zauważył. No i niestety nie dał rady jego organizm.
Dzieciaczki z zd są bardzo biedne :( One nie dość, że są wytykane palcami przez durnych ludzi to jeszcze muszą mieć te dodatkowe choroby. 🥺 Bardzo mi przykro.

reklama
Do góry