olka11135
Fanka BB :)
Hej. Wiem że jest jeszcze czas ale czy ktoś założył już wątek październikowy ?
Nie. Założę w przyszłym tygodniu. Dam tu znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Wiem że jest jeszcze czas ale czy ktoś założył już wątek październikowy ?
Nie. Założę w przyszłym tygodniu. Dam tu znać
właśnie nie bardzo u mnie nic z tych czynników ale podjerzewam ze coś może być hormonalnie bo miałam te brązowe plamienia podczas owulacjiJa właśnie mam taki spadek nastroju, chce mi się tylko spać i jeść
Spokojnie, miałam identycznie jak Ty.. przedostatni cykl 27 dni i ostatni 32 dni było coś, co mogło opóźnić owulację i przedłużyć cykl? U mnie to były antybiotyk, wakacje, stres, stan zapalny
Hej,@aneta85aneta sikałaś? Napisałam, że wpiszę Ci jak będziesz miała negatywny test, albo okres
Witam. 20go test z dwiema ||, dzień później beta 1261. Ale w kwietniu martwa ciąża. Mam obawy bo w tej czuję się tak samo.Zaczynamy wrzesień!
1. @Agnes4312
2.
3.
4. @agutek_
5. @Carmen2412
6.@Bażantka_1991 , @Ewi12 , @Lily_of_the_valley
7. @Harinka
8. @Ewell_life
9. @Mikimka , @Iva_86
10. @ToTaRuda ,@Lili88
11.
12. @klaudioszek
13. @Mrufka@@1 , @asiakyupl , @Zazuu , @coca
14. @Wika.00 , @Karola3092, @Muszkietery
15. @Bonnie9 , @Paula605 , @black_angel , @aneta85aneta , @Emka91
16. @Paulina ❤ , @sawy , @Wezu
17. @Aronia91 , @Gabson123 , @Cabanka
18. @AScarlett ,@bienius992
19. @Jess30
20. @LadyCaro , @stokrotka_ , @Lady With Cats ,@Skorupka30+ , @Doktur_M , @wiktoria708
21. @Nel331 , @Anasta07
22. @Idealnienieidealna
23. @Myszka2610 , @Alabama89 , @Cywil87 , @DobreMyśli , @Paulinka1994 , @Ceonis , @Cns432
24. @Pepe88 , @Paulusman
25. @Hope99
26. @Lubiekluskikladzione ,
@Kejcik , @Aneczka2021
27. @MadHatter , @Ania_Naz , @AnitaaP.
28. @Oli12 , @Madame JS
29. @Kylyyy1408
30. @Anezka11 ,
@magdam37 ,
@agutek_ , @Kwiatuszek1234
Tryb pauzujący:
@pluto_nova
@olka11135
@Karolina_123
@kate01
@hachette
@acetylocholina
@angeliskax
Legenda:
ciąża
okres
negatyw/brak okresu/cykl bezowulacyjny
biochem
pojawiasz się i znikasz/brak informacji
Zaklęcie od @Ceonis
Czary mary, czary mary,
Niech maczugą machnie stary,
Niech zapłodni Twą komórkę,
Urodź syna albo córkę
Witamy, a w jakim celu nas o tym informujesz?Witam. 20go test z dwiema ||, dzień później beta 1261. Ale w kwietniu martwa ciąża. Mam obawy bo w tej czuję się tak samo.
Trzymam kciuki żeby było dobrze nie przejmuj sie tą odpowiedzią poniżej...forum jest po to żeby rozmawiać o swoich smutkach szczesciach i obawachWitam. 20go test z dwiema ||, dzień później beta 1261. Ale w kwietniu martwa ciąża. Mam obawy bo w tej czuję się tak samo.
Wystarczy chwilę przed, w trakcie lub zaraz poCzyli, jak suplementuję witaminy i mikro i makroelementy dla starających się o dziecko zawierące wit.D3, to powinnam je łyknąć pomiędzy ziemniaczkiem a kotletem?
Jeśli zażywam od razu po obiedzie, jak wstaję od stołu, to co? Kikinda?