reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Również nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych.
Ba, jestem ich zagorzałą przeciwniczką.

Byłabym…ujmując to delikatnie-niewiarygodnym biotechnologiem, gdybym rozsiewała teorie spiskowe.
Zadałam proste pytanie- i prosiłabym bardzo o krótkie odpowiedzi.

Teraz w kwestii szczepień i biorechnologii- jakby mi jakiś biotechnolog wygłaszał teorie antyszcepionkowe, to chyba bym go z liścia strzeliła, bo znaczyłoby to, że albo nie chodził na wykłady, albo do cymbała nic nie docierało😂.
ja na początku zaszczepiłam się J&J (po szczepionce czułam sie jak na mega kacu), potem miałam immunitet za przechorowanie 😅 i w tym roku przyjęłam Phizera z uwagi na podróże zagraniczne także mam certyfikat ważny do kwietnia 2024 obecnie (oczywiście wiem, ze mogą znów coś z tym zrobić) i nie planuję w najbliższym czasie przyjmować kolejnej dawki✌🏻

Ja przed ślubem stosowałam metody przyspieszania okresu typu gorąca woda, seks itp 😂 Efektu nie było, ale za to stres mi spowodował ze okres zamiast w dniu ślubu to dostałam 2 tygodnie później 😂
Ja dostałam wieczorem przed ślubem..... Ja, ta wielka biala suknia i okres. Już nigdy w zyciu nie powiem, że mi niekomfortowo, bo mam okres 😅 w kościele raz spojrzałam na mamę a ona pokręciła głową...moja jedyna myśl "podpaska i tampon przeciekły" 🤣🤣🤣🤣 a ona tak kręciła głowa ze wzruszenia

Obiecałam...sikałam... Dziwny ten test wychodził bo przez pierwsze minuty byłam pewna że widzę cień cienia a później tak jakby to znikało dlatego moja cierpliwość sięgnęła zenitu i pojechałam na betę. 😆 Dam znać jak będę miała wyniki 😉
Niestety beta 0 😓 jestem 12dpo także czekam na @. zbadałam jeszcze progesteron ale jeszcze nie mam wyniku.

Noooo już godzinę po chciałam roznieść oddział haha, leżę.. czekam na obchód o 19 i będę błagać żeby mi dali wstać i wyciągneli cewnik bo dostaje tu do głowy 🤯

A czemu chciałaś roznieść oddział ? 🙂🙂🙂 Wylądowałaś na tej samej sali czy Cię przenieśli? 🙂 I przede wszystkim jak się czujesz? Lepiej niż przed? W sensie psychicznie bo fizycznie to się domyślam

A czemu chciałaś roznieść oddział ? 🙂🙂🙂 Wylądowałaś na tej samej sali czy Cię przenieśli? 🙂 I przede wszystkim jak się czujesz? Lepiej niż przed? W sensie psychicznie bo fizycznie to się domyślam
Nieee jestem na innej sali. Dobrze się czuje, wrecz zajebiście.. energia mnie rozpiera 🤯 Psychicznie czuję się bardzo dobrze ❤️

reklama
Do góry