reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Hej dziewczyny, ja z pracy na szybko, bo nie mogę i nie mam czasu na zabawy telefonem😝.
@acetylocholina, myślami jestem z Tobą!

Druga kwestia- czy zamierzacie się szczepić czwartą dawką?

Ja jestem po 2dawkach, ale druga bardzo źle zniosłam wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem zawału, gorączka 40stopni drgawkami i sie okropnie się boje szczepić kolejna dawka 😭😭😭😭

reklama
Hej dziewczyny, ja z pracy na szybko, bo nie mogę i nie mam czasu na zabawy telefonem😝.
@acetylocholina, myślami jestem z Tobą!

Druga kwestia- czy zamierzacie się szczepić czwartą dawką?
Ja przyjęłam dwie dawki, po każdej lądowałam na kwarantannie, bo w dniu którym przyjmowałam szczepionkę, ktoś mnie zgłaszał jako osobę z kontaktu 😆😆😆
Po szczepieniach miałam obfite miesiączki, pytałam lekarza czy szczepienia miały wpływ to powiedział, że nie ma jednoznacznych wyników badań na ten temat. W każdym razie....nie planuję się już szczepić :)

Do góry