A to za każdym razem kto inny prowadzi?Po prostu ja muszę wątek prowadzić bo wtedy jest dużo dwóch kresek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to za każdym razem kto inny prowadzi?Po prostu ja muszę wątek prowadzić bo wtedy jest dużo dwóch kresek
To jak już będziesz mogła, to przeleć go ze dwa, trzy razy.No nie własnie.. bo dostałam tego krwawienia i tak czekam na te USG
Kurłaaaaa jak dzik!To jak już będziesz mogła, to przeleć go ze dwa, trzy razy.
No ja uczę języka w maseczce ;-) Tu nie było nauczania na odległość, więc żeby wrócić w środku pandemii do pracy/szkoły, obostrzenia musiały być konkretne. I chyba się jakoś przyzwyczaiłam... Bardziej niż maseczka wkurzyło mnie to, że zachorowałam zaraz po szczepieniu ;-)Zależy od osoby i ciężki temat. Ja akurat nie jestem fanek maseczek, w szczególności jak każą np. W nich szkolenie prowadzić przez 8h, pracować fizycznie , moim zdaniem więcej szkody niż pożytku i bez maseczki mniej chorowałam, niż w okresie noszenie
A to za każdym razem kto inny prowadzi?
Różnie mam miesiączki bo raz po 28 dniach a raz choć rzadko się to zdarza są po 44 dniach nawet Teraz tak pi razy drzwi wyliczyłam że może będzie tego 23ego więc dziś jest 5 dni przedJa tez widzę super! Czyli 5 dni przed planowaną @?
Widzę! Drugą kreskę widzę!Powtórzyłam pinkiem strumieniowym