reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Hejo Dziewczynki.
Wracam do Was jedną nogą. Za szybko, ale leku na moją dwurożną macicę nie znaleźli. Powtórka z rozrywki. Lawina skrzepów przez tydzień. Serce nie wytrzymało.
Gdyby któraś z Was słyszała coś o leczeniu, specjalistach od macicy dwurożnej proszę o info.
ale mnie zasmuciła ta wiadomość :( Jestem myślami z Tobą! 🍀

reklama
nie bójmy się słowa seks! Przecież jest takie fajne :) a wszelkie przytulanki, muskania, czy stwierdzenie „ robiliśmy TO”, zostawmy infantylnym nastolatkom ;)
Za stara jestem na infantylności 😁 jutro chyba pojadę zrobić betę, ale czy to nie za wcześnie skoro testy o czułości 10 nie wychodzą pozytywne?

Za stara jestem na infantylności 😁 jutro chyba pojadę zrobić betę, ale czy to nie za wcześnie skoro testy o czułości 10 nie wychodzą pozytywne?
Moja ginekolog tak mówi:D przy monitoringu mówi, że była owulacja i czy się przytulaliśmy. Miałam ze dwie sekundy łączenia kropek :p Ale mężowi się dziko spodobało i teraz mi proponuje tylko przytulanie. Może stąd ten brak ciąż...

reklama
Do góry