Mrufka@@1
Fanka BB :)
Nie chcę nikogo urazić ale ... Oby takI myślisz, że wyginęły wraz z nim ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chcę nikogo urazić ale ... Oby takI myślisz, że wyginęły wraz z nim ?
Nie sądzę ;-) Po prostu teraz nazywają się polonistkami z VII i VIII klasy ;-)Nie chcę nikogo urazić ale ... Oby tak
Skoro już nie dostałam się do doktora Paśnik poczekam na następna ture zapisów lub na fb jakaś dziewczyna może zwolni, mysle nad zrobieniem kilku badan które piszą dziewczyny na grupie ze miały na pierwszej wizycie np KIRKurczę ja nie wiem czy bym się zdecydowała ponownie na stymulację.. co prawda nie mam PCO ale miałam stymulację i złe na to reagowałam. Potem inny gin powiedział, ze wszystko wytwarzali mi się sztucznie i to tez nie jest dobre ( nie umiem tego tak dobrze opisać merytorycznie). Zobaczysz jak będzie po drożności. A masz juz termin ?
Nie sądzę ;-) Po prostu teraz nazywają się polonistkami z VII i VIII klasy ;-)
Ja stosowałam w tym szczęśliwym cyklu cały miesiąc zwykłą Miovelię i NAC od 5 dc dodatkowo przez 5 dni. Nie wiem czy to poprawiło jakoś komórki ale udało się.Dziewczyny czy któraś z Was stosowała miovella nac?
Im beta wyższa tym bardziej chce mi się rzygać.. Dramat! Pozdrowienia z oddziału ps. Fajny serial Detox na netflixie
Im beta wyższa tym bardziej chce mi się rzygać.. Dramat! Pozdrowienia z oddziału ps. Fajny serial Detox na netflixie
Pisałam wyżej "No ***** nijak haha! 2x dziennie USG nic a nic nie widać, już od wczoraj "było we mnie" 4 lekarzy haha sobota beta 269, wczoraj wieczorem 360, dziś rano 420.. No rośnie prawidlowo ale endometrium tylko 5mm, także mówi lekarz czekać i cierpliwości.. "Ale jak sytuacja ogólnie? Wiadomo coś?