reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Rośnie *nieprawidłowo ?
Dziewczyna, ktora ze mną lezała miala podobnie, beta rosła nieprawidłowo i przy tych wartosciach, nie mogli nic znaleźć ani tym bardziej postanowić, ciagle badali jej betę ale nie kilka razy dziennie tylko raz i rosla powoli. W końcu ileś jej spadła i wypuścili ja do domu, bo ona ciągle płakała i chciala wyjść, kazali kontrolnie sprawdzic czy nadal spada... niestety pisala mi potem ze po spadku znowu wzrosła i znowu trafila do szpitala i wreszcie czegos się doszukali, bo zrobili laparo jej... wszystko trwalo około 2 tyg...
Kurde nie strasz.. mam nadzieję, że jeśli to CP to szybko to wyłapią ehh. Wg lekarza wzrosła w ciagu 2 dni prawidłowo z 269 na 420.. Ja już nie wiem, w necie to innego, co lekarz to co innego... czekam tylko żeby pokazało się w końcu to coś na usg bo chce zacząć na nowo starania wrr

Wpisałam se teraz w ten kalkulator i faktycznie przyrost poniżej normy porównując z soboty co sama robiłam i dziś, natomiast porównując badanie że wczoraj 22 i dziś z 10 rano jest prawidłowy. Może zacznie jutro spadać 🙏

Kurde nie strasz.. mam nadzieję, że jeśli to CP to szybko to wyłapią ehh. Wg lekarza wzrosła w ciagu 2 dni prawidłowo z 269 na 420.. Ja już nie wiem, w necie to innego, co lekarz to co innego... czekam tylko żeby pokazało się w końcu to coś na usg bo chce zacząć na nowo starania wrr
Jessssu przepraszam, chyba źle odebrałam twoje posty i poszłam za szybko naprzód... jesli lekarz kaze cierpliwie czekać a beta wzrasta prawidłowo to fakt nalezy czekać, bo to co najgorsze jesli ma przyjsc to przyjdzie, a kto wie, może akurat wszyatko pojdzie w dobrym kierunku. Ja po prostu myślałam, ze lekarze juz postawili diagnozę tylko czekają na odpowiednią betę by zlokalizować. Przepraszam raz jeszcze, nawet myslalam ze edytuje komentarz za nim przeczytasz a tu ZONK

Jessssu przepraszam, chyba źle odebrałam twoje posty i poszłam za szybko naprzód... jesli lekarz kaze cierpliwie czekać a beta wzrasta prawidłowo to fakt nalezy czekać, bo to co najgorsze jesli ma przyjsc to przyjdzie, a kto wie, może akurat wszyatko pojdzie w dobrym kierunku. Ja po prostu myślałam, ze lekarze juz postawili diagnozę tylko czekają na odpowiednią betę by zlokalizować. Przepraszam raz jeszcze, nawet myslalam ze edytuje komentarz za nim przeczytasz a tu ZONK
Nieeee na spokojnie kochana!! Ja jestem na maxa nastawiona na CP ale ***** jestem w tym niecierpliwa i chciałabym żeby już to było widać 🤣😀

reklama
Do góry