Nel331
Fanka BB :)
Tak, wyszło to IO i dostałam w czwartek glulcophage 750 i 500 ale lekarz się pomyśli i mam same 750 i tak bioręRobiłaś krzywą 3punktową ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, wyszło to IO i dostałam w czwartek glulcophage 750 i 500 ale lekarz się pomyśli i mam same 750 i tak bioręRobiłaś krzywą 3punktową ?
Kurczę ja tylko robiłam glukozę i insulinę na czczo, może warto zrobić krzywaTak, wyszło to IO i dostałam w czwartek glulcophage 750 i 500 ale lekarz się pomyśli i mam same 750 i tak biorę
Myśle, ze tak, bo ja robiłam insulinę i glukozę na czczo kiedyś m, nawet homa j było wszystko ok. I potem do dobrego lekarza bo mi jeden powiedział, ze wszystko gitKurczę ja tylko robiłam glukozę i insulinę na czczo, może warto zrobić krzywa
Tak tak, niby mam PCO ale owulacje występują od stycznia może miałam 2-3cykle bezowulacyjne.Myśle, ze tak, bo ja robiłam insulinę i glukozę na czczo kiedyś m, nawet homa j było wszystko ok. I potem do dobrego lekarza bo mi jeden powiedział, ze wszystko git
W ogole doczytałam, ze lekarz proponuje stymulację mimo naturalnych owu ?
Kurczę ja nie wiem czy bym się zdecydowała ponownie na stymulację.. co prawda nie mam PCO ale miałam stymulację i złe na to reagowałam. Potem inny gin powiedział, ze wszystko wytwarzali mi się sztucznie i to tez nie jest dobre ( nie umiem tego tak dobrze opisać merytorycznie). Zobaczysz jak będzie po drożności. A masz juz termin ?Tak tak, niby mam PCO ale owulacje występują od stycznia może miałam 2-3cykle bezowulacyjne.
Przeniosłam się do polecanego gin z insta i zaproponował plan : drożność -biopsja endometrium - stymulacja
Drożność miałam w czerwcu, wszystko wyszło Ok obydwa drożne, lipiec sierpień odpuściłam bo miałam swoj ślub później wakacje i od września wróciłam i chce zrobić biopsje Jednak średnio jestem przekonana tez do stymulacji. Zastanawiam się nad badaniami jakie mogłabym jeszcze wykonać samaKurczę ja nie wiem czy bym się zdecydowała ponownie na stymulację.. co prawda nie mam PCO ale miałam stymulację i złe na to reagowałam. Potem inny gin powiedział, ze wszystko wytwarzali mi się sztucznie i to tez nie jest dobre ( nie umiem tego tak dobrze opisać merytorycznie). Zobaczysz jak będzie po drożności. A masz juz termin ?
Ale że ktoś coś do nauczycielek...?Autorytet pani nauczycielki dziewczęcej szkółki?
Wiadomo, wszystkie te polonistki z gimnazjum są okropne!Właśnie się umówiłam tylko że 3 tyg muszę czekać. W sumie to lepiej poczekać może zrobię świeże wyniki jeszcze do tej pory. No ten lekarz jak tylko weszłam to już czułam taki chłód od niego, nawet nie spojrzał na mnie jak wchodzilam tylko pytał o co chodzi i ten wzrok spod okularów jak mu tłumaczyłam że podczas starań powinien być niższy poziom TSH ... Przypomniała mi się moja polonistka z gimnazjum
Nie ma już gimnazjum ,Wiadomo, wszystkie te polonistki z gimnazjum są okropne!
I myślisz, że wyginęły wraz z nim ?Nie ma już gimnazjum ,