reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dziewczyny, właśnie wychodzę z monitoringu - owulacja była dosłownie przed chwilą. Jest ciałko żółte, płyn w zatoce Douglasa, piękny śluz w szyjce i grube endometrium. I tutaj informacja dla mnie - od trzech dni robiłam dwa razy dziennie testy owu i ani jeden nie wyszedł pozytywny, dziś rano też nie. Czekam teraz z niecierpliwością na koniec tego cyklu- w zeszły czwartek były dwa pęcherzyki dominujące :D

Dziewczyny, właśnie wychodzę z monitoringu - owulacja była dosłownie przed chwilą. Jest ciałko żółte, płyn w zatoce Douglasa, piękny śluz w szyjce i grube endometrium. I tutaj informacja dla mnie - od trzech dni robiłam dwa razy dziennie testy owu i ani jeden nie wyszedł pozytywny, dziś rano też nie. Czekam teraz z niecierpliwością na koniec tego cyklu- w zeszły czwartek były dwa pęcherzyki dominujące :D

Jest szansa na ciążę?

reklama
Do góry