reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Długo brałaś ? Jak wrażenia?

Czy miałaś jakieś dolegliwości, nie potrzebnie czytam internet i już się boję to brać 😅🙈
Do 9 dnia cyklu za każdym razem boli mnie podbrzusze, teraz w tym obecnym to już w ogóle na bogato bo mam jeszcze w gaciach jakiś dziwny dyskomfort. Już sobie wkręcałam, że to zapalenie pęcherza, ale mimo brania furaginy nie przechodzi. Dzisiaj ostatni dzień brania tego szajsu i już nigdy więcej nie kupię i nie wezmę.

Pamiętam, że żaliłam się @Zazuu kilka miesięcy temu, jak brałam to pierwszy raz. Nawet robiłam test 8 czy 9 dc przez te dziwne bóle.

reklama
Długo brałaś ? Jak wrażenia?

Czy miałaś jakieś dolegliwości, nie potrzebnie czytam internet i już się boję to brać 😅🙈

Brałam jakos z 2 albo 3 razy.
Raz z miovelia do picia ale po 3 tygodniach zorientowalam się ze pije ale nie łykam proszka 😂 i ten cykl zakończyłam ciążą i jakoś później w komplecie z aromkiem ale chyba wtedy wyhodowałam torbiel i nic więcej

Seks był wczoraj, także mam nadzieję, że tak :D

Oby się udało 🤞🙂
U mnie testy w sobote niby wychodziły pozytywne, śluz był, sutki bolały i mega żyły powychodziły, tak było może 3 dni seks niby przez te dni był, wczoraj 2 razy ( północ i południe) w nocy już nie mieliśmy siły 😆😆😆 dziś już śluz inny więc chyba po płodnych dniach... Ale czy była owu to nie wiem... Zobaczymy 🙂 a jak nie będzie z tego ciąży to trudno 🙄

Do 9 dnia cyklu za każdym razem boli mnie podbrzusze, teraz w tym obecnym to już w ogóle na bogato bo mam jeszcze w gaciach jakiś dziwny dyskomfort. Już sobie wkręcałam, że to zapalenie pęcherza, ale mimo brania furaginy nie przechodzi. Dzisiaj ostatni dzień brania tego szajsu i już nigdy więcej nie kupię i nie wezmę.

Pamiętam, że żaliłam się @Zazuu kilka miesięcy temu, jak brałam to pierwszy raz. Nawet robiłam test 8 czy 9 dc przez te dziwne bóle.

Brałam jakos z 2 albo 3 razy.
Raz z miovelia do picia ale po 3 tygodniach zorientowalam się ze pije ale nie łykam proszka 😂 i ten cykl zakończyłam ciążą i jakoś później w komplecie z aromkiem ale chyba wtedy wyhodowałam torbiel i nic więcej
Rozumiem , że ciąża się nie utrzymała.. bardzo mi przykro

No to fantastycznie, czyli te opisy w necie to prawda. No dobra raz spróbuje , może coś zdziała plus pobawię się w mierzenie temperatury, to będzie ekscytujący cykl ... Oby tylko już małpa przyszła bo chce zacząć 🥴

Rozumiem , że ciąża się nie utrzymała.. bardzo mi przykro

No to fantastycznie, czyli te opisy w necie to prawda. No dobra raz spróbuje , może coś zdziała plus pobawię się w mierzenie temperatury, to będzie ekscytujący cykl ... Oby tylko już małpa przyszła bo chce zacząć 🥴
Ja szukałam jakichś informacji na temat tego bolącego brzucha, ale nic nie znalazłam 🤔

reklama
Do góry