reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dlaczego samo FT4 bez FT3🧐?
Wcześniej miałam samo tsh i powiedziano mi, że ok - 3 lekarzy i wszystkim wspominałam o staraniu, napisałam czy nie warto by było powtórzyć bo wynik mi się nie podobał, bo w normie, ale wysoki na starania 3,2 i dostałam samo tsh i f4🤷‍♀️, więc już zrobiłam to co dostałam, a mam wizytę 15 u endokrynolog, więc zobaczę co on powie. I wybieram się do innego ginekologa jeszcze i może on normalnie mi ogarnie sprawę z badaniami 🙈.

reklama
Nie zmuszam nikogo do niczego 😉
Po prostu podrzuciłam źródło.
Ludzie wkładają sobie na własną odpowiedzialność perły księżniczki w pochwe i łykają tasiemce. Nie mogę zabronić łykania selenu 😂
Tak wiem o tym i niezmiennie mnie przeraża i śmieszy głupota innych.

Nadmierna suplementacją także można sobie napytać biedy 😞.

Dziewczyny jak wstępnie owulację mam 22.09 a 26.09 pójdę do ginekologa to powinnien wiedzieć czy miałam owu?
Mówię wstępnie, bo na razie jest podejrzelnie, że nie mam wcale i w takim okresie miałam przyjść po owu żeby sprawdzić i wtedy zacząć działać, a tak akurat z pakietu mam możliwość wizyty.
Bo jak na razie same tylko wizyty zdarzyły mi się przed owu. A po tabletkach dałam sobie czas żeby organizm trochę wrócił do siebie i tak na spokojnie, ale no w takim czasie miałam przyjść żeby coś więcej zacząć sprawdzać.

Ja dopiero 1 dpo więc nie pokazuje bo tam nie ma nic ciekawego 🙄🙄🙄 mało sypiam więc ten wykres u mnie to góry i doliny ... Góra dół góra dół ...

Ja dopiero 1 dpo więc nie pokazuje bo tam nie ma nic ciekawego 🙄🙄🙄 mało sypiam więc ten wykres u mnie to góry i doliny ... Góra dół góra dół ...

Spokojnie, u mnie każdy inny😂

Załączniki

• f6f9d657-7bc5-47a3-ae2b-8e42598ef55f.jpg
    f6f9d657-7bc5-47a3-ae2b-8e42598ef55f.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 85
  • 40e44ea7-bb10-403e-ad36-c3fc1680c666.jpg
    40e44ea7-bb10-403e-ad36-c3fc1680c666.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 80
  • 4d6bbca1-a03b-4b4b-a192-ebce1c264dd9.jpg
    4d6bbca1-a03b-4b4b-a192-ebce1c264dd9.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 83
reklama