reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dlaczego samo FT4 bez FT3🧐?
Wcześniej miałam samo tsh i powiedziano mi, że ok - 3 lekarzy i wszystkim wspominałam o staraniu, napisałam czy nie warto by było powtórzyć bo wynik mi się nie podobał, bo w normie, ale wysoki na starania 3,2 i dostałam samo tsh i f4🤷‍♀️, więc już zrobiłam to co dostałam, a mam wizytę 15 u endokrynolog, więc zobaczę co on powie. I wybieram się do innego ginekologa jeszcze i może on normalnie mi ogarnie sprawę z badaniami 🙈.

reklama
Nie zmuszam nikogo do niczego 😉
Po prostu podrzuciłam źródło.
Ludzie wkładają sobie na własną odpowiedzialność perły księżniczki w pochwe i łykają tasiemce. Nie mogę zabronić łykania selenu 😂
Tak wiem o tym i niezmiennie mnie przeraża i śmieszy głupota innych.

Nadmierna suplementacją także można sobie napytać biedy 😞.

Dziewczyny jak wstępnie owulację mam 22.09 a 26.09 pójdę do ginekologa to powinnien wiedzieć czy miałam owu?
Mówię wstępnie, bo na razie jest podejrzelnie, że nie mam wcale i w takim okresie miałam przyjść po owu żeby sprawdzić i wtedy zacząć działać, a tak akurat z pakietu mam możliwość wizyty.
Bo jak na razie same tylko wizyty zdarzyły mi się przed owu. A po tabletkach dałam sobie czas żeby organizm trochę wrócił do siebie i tak na spokojnie, ale no w takim czasie miałam przyjść żeby coś więcej zacząć sprawdzać.

Ja dopiero 1 dpo więc nie pokazuje bo tam nie ma nic ciekawego 🙄🙄🙄 mało sypiam więc ten wykres u mnie to góry i doliny ... Góra dół góra dół ...

Ja dopiero 1 dpo więc nie pokazuje bo tam nie ma nic ciekawego 🙄🙄🙄 mało sypiam więc ten wykres u mnie to góry i doliny ... Góra dół góra dół ...

Spokojnie, u mnie każdy inny😂

Załączniki

• f6f9d657-7bc5-47a3-ae2b-8e42598ef55f.jpg
    f6f9d657-7bc5-47a3-ae2b-8e42598ef55f.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 87
  • 40e44ea7-bb10-403e-ad36-c3fc1680c666.jpg
    40e44ea7-bb10-403e-ad36-c3fc1680c666.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 84
  • 4d6bbca1-a03b-4b4b-a192-ebce1c264dd9.jpg
    4d6bbca1-a03b-4b4b-a192-ebce1c264dd9.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 87
reklama