reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
A wcześniej żadnego bólu nie czułaś?
Nic, normalnie czułam się jak w ciąży. Niepokoił mnie brak mdłości i przez to czułam zaniepokojenie.
Ale ja nic takiego nie napisałam.

Po prostu napisałam komentarz co do tego, że ktoś krwawił od bety 6 tys.

Mojej sąsiadce pękł przy becie nie całych 900. Z tego co czytałam różne opracowania to nie ma stałej wartości od której na pewno pęknie jajowód bądź nie pęknie 🤷‍♀️
U mnie ten ból pojawił się nagle, bolało mnie całe krocze, dostałam plamienia i samo badanie usg sprawiało ból do łez, z dnia na dzień... podczas badania nie stwierdzono pękniecia, ale jakiś plyn już sie sączyl, nie pamiętam dokladnie, i odrazu poszlam na stół, bo na szczęście od rana czułam się gorzej i pamietalam ze nie mozna ileś gidzin jesc w razie czego.

Słowo na niedzielę.

Czytanie z listu Kutasjusza z Cipezu do Napletan:
Bracia, trzonujcie się. Albowiem wielka jest chwała tego, co dostąpi zapładniania w czasie bzykania

Jakby takie było czytanie w kościele chyba bym co niedzielę była w pierwszej ławce 😆😆😆
U mnie zaliczone już " trzonowanie" jedno o 00.00 drugie teraz jak nie będzie z tego dzidzi to ja nie wiem 😆😆😆😆
Ps. Mąż się tak napalil po wcześniejszym wygranym meczu naszych w siatkę 😆😆😆😆😆😆

reklama
Jakby takie było czytanie w kościele chyba bym co niedzielę była w pierwszej ławce 😆😆😆
U mnie zaliczone już " trzonowanie" jedno o 00.00 drugie teraz jak nie będzie z tego dzidzi to ja nie wiem 😆😆😆😆
Ps. Mąż się tak napalil po wcześniejszym wygranym meczu naszych w siatkę 😆😆😆😆😆😆
No z tego musi być siatkarka lub siatkarz😁.

Mój nie pozwala mi oglądać meczy, tzn.jak już wyczaję mecz, to nie ma bata, że mi przełączy.
On jest taki niemeczowy😤
Ostatnio siedziałam w wannie, on sobie przeskakiwał po kanałach, na jednym z nich był mecz, to słyszałam te szybkie klikanie w pilot, bylebym nie usłyszała z wanny ryku kibiców.
Na co przełączył ostatecznie?

Na, kuźwa, jakieś „Nigdy w życiu” albo „Tylko mnie kochaj”🙄.

Do góry