reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

To komplement dla Ciebie, oznacza, że świetnie gotujesz😂🤣

Oj do " świetnie gotuje" to mi dalekooo 🤣🤣🤣
Ale mąż póki co nie narzeka 😆😆😆
A teściowa hmmm zjadła, michę zostawiła pustą i jeszcze na jutro na obiad się wprosiła 😡😡😡 a mąż z tekstem " Ty to nie masz swojego domu? Masz synową w domu to sobie z nią siedź" 🤣🤣🤣 a teściowa : " taaa ona to się nawet nie odezwie słowem do nas, nawet herbaty nie zrobi tylko ...."imię męża"... Jej musi zrobić i do łóżka zanieść a obiadu to nigdy nie zrobiła odkąd mieszka z nami" no i wyjaśniło się dlaczego nas odwiedza praktycznie co tydzień .... 🤷🏻‍♀️
I teraz mi trochę jej szkoda jest...

reklama
Zywoczerwono czy ciemny brąz? Może warto powrorzyc test, gdyby po 3 dniach ustąpiło?
pierwszy dzień był brąz, a teraz leci żywa krew.
Nie mam ostatnio nadzieji.

Na początku było milion testów i napięcie co miesiąc, a z każdym kolejnym miesiącem mam mniejsza nadzieje i mniejsze oczekiwanie…

Byłam na USG, na prawym jajniku nic poza torbielami endometrialnymi, na lewym nic co by się nadawało na owulację w tym cyklu- wszystko musiało się wchłonąć. Endometrium cienkie. Musze powtórzyć hormony i AMH. Od następnego cyklu 3 stymulacje na dużych dawkach leków a później koniec starań bo w sumie nie ma już z czego, prawy jajnik już nie ruszy a lewy też już jak widać przestał działać pomimo, że przez pół roku były z niego jakiekolwiek owulacje.
Jakie masz leki na owulacje?

ale to krwawienie w przypadku cp wynika z czegoś zupełnie innego.
Sam jajowód pęka nie od bety tylko od rosnącego zarodka który po prostu go rozrywa. Przy becie 25 nie ma jeszcze mowy o zarodki.
Natomiast plamienia są najczęstszym objawem cp wynikają zazwyczaj z niskiego progesteronu i niestabilnego endometrium

Ale ja nic takiego nie napisałam.

Po prostu napisałam komentarz co do tego, że ktoś krwawił od bety 6 tys.

Mojej sąsiadce z sali pękł przy becie nie całych 900. Z tego co czytałam różne opracowania to nie ma stałej wartości od której na pewno pęknie jajowód bądź nie pęknie 🤷‍♀️

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry