asiasiasia
Fanka BB :)
obym tez tak dostala bo mnie szlak trafi dzisiaj 10 dzien jak nie mam @. Ale biore wiec mam nadzieje jeszcze we wrzesniu @ dostac ;p.Ja dostaję na 3 dzień po odstawieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
obym tez tak dostala bo mnie szlak trafi dzisiaj 10 dzien jak nie mam @. Ale biore wiec mam nadzieje jeszcze we wrzesniu @ dostac ;p.Ja dostaję na 3 dzień po odstawieniu
Przyjdzie, przestaniesz brać, progesteron zacznie spadać i będzie okresobym tez tak dostala bo mnie szlak trafi dzisiaj 10 dzien jak nie mam @. Ale biore wiec mam nadzieje jeszcze we wrzesniu @ dostac ;p.
i świetnie bede sie lepiej czuc ;p. I od pazdziernika staranka ;p.Przyjdzie, przestaniesz brać, progesteron zacznie spadać i będzie okres
Nic, normalnie czułam się jak w ciąży. Niepokoił mnie brak mdłości i przez to czułam zaniepokojenie.A wcześniej żadnego bólu nie czułaś?
U mnie ten ból pojawił się nagle, bolało mnie całe krocze, dostałam plamienia i samo badanie usg sprawiało ból do łez, z dnia na dzień... podczas badania nie stwierdzono pękniecia, ale jakiś plyn już sie sączyl, nie pamiętam dokladnie, i odrazu poszlam na stół, bo na szczęście od rana czułam się gorzej i pamietalam ze nie mozna ileś gidzin jesc w razie czego.Ale ja nic takiego nie napisałam.
Po prostu napisałam komentarz co do tego, że ktoś krwawił od bety 6 tys.
Mojej sąsiadce pękł przy becie nie całych 900. Z tego co czytałam różne opracowania to nie ma stałej wartości od której na pewno pęknie jajowód bądź nie pęknie
U mnie tez był dwa dni wcześniej tylko u mnie znowu tak mocny jak nigdyu mnie okres który przyszedł dwa dni za wcześnie i jest dziwnie skąpy. Testy negatywne.
:-/
Trzymam za Was kciuki
Słowo na niedzielę.
Czytanie z listu Kutasjusza z Cipezu do Napletan:
Bracia, trzonujcie się. Albowiem wielka jest chwała tego, co dostąpi zapładniania w czasie bzykania
No z tego musi być siatkarka lub siatkarz.Jakby takie było czytanie w kościele chyba bym co niedzielę była w pierwszej ławce
U mnie zaliczone już " trzonowanie" jedno o 00.00 drugie teraz jak nie będzie z tego dzidzi to ja nie wiem
Ps. Mąż się tak napalil po wcześniejszym wygranym meczu naszych w siatkę