reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Niezła beta jak na przed okresem. Może bliźniaki :D
Ja chyba mam tendencję do wysokiej bety. Z córką miałam jeszcze wyższą i zastanawiałam się czy to nie jest ciąża z poprzedniego cyklu mimo że miałam miesiączkę. Lekarz też się zastanawiał, termin porodu wyznaczył przez terminem z om. Teraz łapię się na widełki z 4 tygodnia ale ostatni cykl też miałam pokręcony, ostatnia miesiączka trwała tylko 2 dni, więc może też coś było już na rzeczy.
Co do bliźniaków to mam w najbliższej rodzinie - moi bracia to bliźniaki :)

Powtórzę w pn betę i umawiałam się do lekarza. Dam znać jak wynik i przyrost i przeskakuje na majówki :)

A ja czekam na na 15.09, wcześniej nie ma sensu robić testu, tym bardziej ze zakupilam 10 testow ale czułość 25 🤪😂🤣
Za to temperatura sunie w gorę obiecujaco póki co😁

Załączniki

• Screenshot_20220910-061912_Flo.jpg
    Screenshot_20220910-061912_Flo.jpg
    152,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry