reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

U mnie normalnie tyle śluzu jak nigdy, wkładki zmieniam bardzo często, takie gluty, przypomina mi się jak babcia len gotowała ... 😆
Czekam na testy bo z rana nie ma co robić i może owu będzie niedługo. Z nowych objawów owulacyjnych znalazłam takie że bolą mnie sutki, i mega wzdęty jestem nie wiem czy to ma związek, bo wczoraj trochę "ciężka kolacja była" więc może dlatego 🤔

reklama
U mnie normalnie tyle śluzu jak nigdy, wkładki zmieniam bardzo często, takie gluty, przypomina mi się jak babcia len gotowała ... 😆
Czekam na testy bo z rana nie ma co robić i może owu będzie niedługo. Z nowych objawów owulacyjnych znalazłam takie że bolą mnie sutki, i mega wzdęty jestem nie wiem czy to ma związek, bo wczoraj trochę "ciężka kolacja była" więc może dlatego 🤔
Ja podczas dni plodnych od poczatku mialam właśnie piersi powiekszone i wrazliwsze w dotyku.

Mój owulak z 10.00
Dodam że jeszcze zauważyłam mega dużo żył na piersiach 😆
A zawsze uważałam że to na ciążę takie żyły wychodzą 🤣🤣🤣🤣

Załączniki

• 6d89f3b1-f18d-49f7-a192-e33b3e9f976d.jpeg
    6d89f3b1-f18d-49f7-a192-e33b3e9f976d.jpeg
    84,8 KB · Wyświetleń: 94
Moja temp. ma taki oto spadek 🤪 U mnie okres środa - piętek, w tych dniach, więc sobie temp. poszalała 🙃

Załączniki

• 4da705c0-a295-477a-9f97-76221bb8230e.jpeg
    4da705c0-a295-477a-9f97-76221bb8230e.jpeg
    36,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry