reklama
Harinka
Fanka BB :)
Ja chyba mam tendencję do wysokiej bety. Z córką miałam jeszcze wyższą i zastanawiałam się czy to nie jest ciąża z poprzedniego cyklu mimo że miałam miesiączkę. Lekarz też się zastanawiał, termin porodu wyznaczył przez terminem z om. Teraz łapię się na widełki z 4 tygodnia ale ostatni cykl też miałam pokręcony, ostatnia miesiączka trwała tylko 2 dni, więc może też coś było już na rzeczy.Niezła beta jak na przed okresem. Może bliźniaki
Co do bliźniaków to mam w najbliższej rodzinie - moi bracia to bliźniaki
Powtórzę w pn betę i umawiałam się do lekarza. Dam znać jak wynik i przyrost i przeskakuje na majówki
pluto_nova
Moderator
Matylda.<3
u mnie okres który przyszedł dwa dni za wcześnie i jest dziwnie skąpy. Testy negatywne.
:-/
Trzymam za Was kciuki
Mrufka@@1
Ja też czuję , za pierwszym razem myślałam że złapałam jakaś bakterie i dlatego tak mi mocz waliAle wiesz ze tylko 65% chyba ludzi czuje ten zapach ?
pluto_nova
Moderator
to ja chyba nie czuję tego zapachuJa też czuję , za pierwszym razem myślałam że złapałam jakaś bakterie i dlatego tak mi mocz wali
królowa_kresek😉🙃
Zywoczerwono czy ciemny brąz? Może warto powrorzyc test, gdyby po 3 dniach ustąpiło?u mnie okres który przyszedł dwa dni za wcześnie i jest dziwnie skąpy. Testy negatywne.
:-/
Trzymam za Was kciuki
ToTaRuda
Zaangażowana w BB
Nic się jeszcze nie rozkręciło. Nie kupiłam testu, przez te plamienia. Kupię w poniedziałek, o ile nic się do tego czasu nie wydarzy
królowa_kresek😉🙃
reklama
Zazuu
A ja czekam na na 15.09, wcześniej nie ma sensu robić testu, tym bardziej ze zakupilam 10 testow ale czułość 25
Za to temperatura sunie w gorę obiecujaco póki co
Bardo ładny, zupełnie standardowy poowulacyjny wykres