reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
I na jakim etapie jesteście? I gdzie się leczycie?
Wczoraj dzwoniłam potwierdzić, że się zdecydowaliśmy i czekam na termin, także tutaj jeszcze nic sztywno ustalone nie jest 🤷🏼‍♀️
Czekamy na pierwszy mrożony transfer, który był już przekładany trzy razy. Mamy dwie blastocysty. Leczymy się w Gamecie pod Kielcami.

A którą klinikę wybrałaś w Czechach? Bo do tych najpopularniejszych to się teraz dostaje terminy na maj przyszłego roku.

Te mamusie to mają zawsze wyczucie czasu... 😋
Moja teściowa nie odwiedzała mnie jakieś 3 msc aż nagle postanowiła to zrobić w dniu, w którym roniłam swoją drugą ciąże 🙄

No to wyczucie miała nie ma co....
Moja teściowa czarownica to na miotle lata także może wczoraj za oknem była jak się kłóciliśmy i kobita ma nadzieję że jej synuś będzie wolny!!!
Ale by się cieszyła. Ona by nawet rozwód kościelny załatwiła

reklama
Do góry