reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

A to Wasza pierwsza ciąża?

Euro Fertil. Tak, wiem że terminy mają odległe, teraz już nawet na czerwiec.
Tak, nie byłam nigdy w ciąży :-). I nie znamy powodu przez który się nie udaje.

To jak chcesz zacząć w listopadzie to masz jakiś termin wcześniej klepnięty albo dojście do terminów poza kolejnością :-)? Czemu w ogóle Czechy?

reklama
Ale ja też byłam badana na kozetce nieraz i nigdy nie wkładałam rąk 😄 co prawda nie u naszego lekarza.
Raz tylko rozebralam się do badania, lekarz wsadził sondę i kazał mi iść zrobić siku xD i od nowa ubieranie, sikanie, rozbieranie
Mi chyba dopiero w ciąży ktokolwiek kazał wkładać dłonie pod pupkę i staram się tego przestrzegać.

nie wiem czy dam i czy chce mi sie tu udzielac. Bo widac ze tylko was wkurzam.
No ale się udzielasz, widocznie potrzebujesz tego (zainteresowania). Twoje wpisy są w roli ofiary, męczennicy. Od kilku dni wszystkie żyjemy Twoim tematem, więc nie dziw się, że oprócz poparcia otrzymujesz inne zdanie.
Trzymam kciuki, by wszystko było dobrze. Nie można bagatelizować oznak fizycznych, jednak być może Twoje oznaki urosły do dużej rangi, bo jak to dziewczyny mówiły, sama się nakręcasz. Zrób betę i daj znać. Po konsultacji z Endo też daj znać, żebyśmy mogły Ci tu merytorycznie pomóc, a nie kręcić się wokół informacji bez pokrycia. Trzymam kciuki ✊

reklama
Do góry