pluto_nova
Moderator
nie działają…Oby haha bo jak nie to będę musiała zacząć brać te tabsy żeby nie zwariować Zobacz załącznik 1441092
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie działają…Oby haha bo jak nie to będę musiała zacząć brać te tabsy żeby nie zwariować Zobacz załącznik 1441092
Czekamy na pierwszy mrożony transfer, który był już przekładany trzy razy. Mamy dwie blastocysty. Leczymy się w Gamecie pod Kielcami.I na jakim etapie jesteście? I gdzie się leczycie?
Wczoraj dzwoniłam potwierdzić, że się zdecydowaliśmy i czekam na termin, także tutaj jeszcze nic sztywno ustalone nie jest
No to teraz uwaga laski, jak wam ginekolog każe wsadzić piąstki pod dupkę to znaczy że widzi a nie macicęA to jest bardzo możliwe
Kurde ale dlaczego tyle kaloriiiiiOby haha bo jak nie to będę musiała zacząć brać te tabsy żeby nie zwariować Zobacz załącznik 1441092
wyczuła krew…? Taki żarcik sytuacyjnyTe mamusie to mają zawsze wyczucie czasu...
Moja teściowa nie odwiedzała mnie jakieś 3 msc aż nagle postanowiła to zrobić w dniu, w którym roniłam swoją drugą ciąże
Hahaha leje!wyczuła krew…? Taki żarcik sytuacyjny
a jak każe to zrobić zanim jeszcze wsadzi pałkę? Czuje Twoje zaparcia w tym jak mówisz dzień dobry?No to teraz uwaga laski, jak wam ginekolog każe wsadzić piąstki pod dupkę to znaczy że widzi a nie macicę
nie chce juz ciszy skoro jej nie ma. Chcr poprostu czuc sie dobrze.kurdę laska ogarnij się chcesz pisać pisz, nie chcesz to nie chcemy ci pomóc żebyś się tak nie nakręcała, a ty robisz z nas wrogów. Przecież każda ci życzy ciąży.
Te mamusie to mają zawsze wyczucie czasu...
Moja teściowa nie odwiedzała mnie jakieś 3 msc aż nagle postanowiła to zrobić w dniu, w którym roniłam swoją drugą ciąże
Może widzi ten ciężara jak każe to zrobić zanim jeszcze wsadzi pałkę? Czuje Twoje zaparcia w tym jak mówisz dzień dobry?