Mrufka@@1
Fanka BB :)
Ej! Ale Ty masz nowy cykl a mi jeszcze się nie skończył czyżbyś mi wróżyła długaśnym cykl bezowulacyjny?Sorry @Mrufka@@1 musisz czekać na kolejną ciężarną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej! Ale Ty masz nowy cykl a mi jeszcze się nie skończył czyżbyś mi wróżyła długaśnym cykl bezowulacyjny?Sorry @Mrufka@@1 musisz czekać na kolejną ciężarną
nie wiem czy dam i czy chce mi sie tu udzielac. Bo widac ze tylko was wkurzam.Daj znac, ja czekam na wynik.
bo Ty już jesteś w ciąży! Zobaczysz!Ej! Ale Ty masz nowy cykl a mi jeszcze się nie skończył czyżbyś mi wróżyła długaśnym cykl bezowulacyjny?
Może zawsze byłaś po kupieAle ja też byłam badana na kozetce nieraz i nigdy nie wkładałam rąk co prawda nie u naszego lekarza.
Raz tylko rozebralam się do badania, lekarz wsadził sondę i kazał mi iść zrobić siku xD i od nowa ubieranie, sikanie, rozbieranie
Może dziś Ci wynagrodzi to zapominalstwo
A to jest bardzo możliweMoże zawsze byłaś po kupie
kurdę laska ogarnij się chcesz pisać pisz, nie chcesz to nie chcemy ci pomóc żebyś się tak nie nakręcała, a ty robisz z nas wrogów. Przecież każda ci życzy ciąży.nie wiem czy dam i czy chce mi sie tu udzielac. Bo widac ze tylko was wkurzam.
Oby haha bo jak nie to będę musiała zacząć brać te tabsy żeby nie zwariowaćbo Ty już jesteś w ciąży! Zobaczysz!
Te mamusie to mają zawsze wyczucie czasu...Taaa na pewno, jak dziś jego mamusia nas odwiedza ... Właśnie mi napisala że się wybierają wieczorem do nas. Czyli nerwy dziś x3 będą... Nie wiem jak się skończy ten dzień chyba rozwodem