Chodzi mi o takie zestawy
To gdzie Ty takie kupujesz?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi mi o takie zestawy
mnie piecze
Zobacz załącznik 1440475
Mój zapas testów za 1,95 właśnie przyszedł
A co powiecie na mit, że po ciąży biochemicznej w następną jest łatwiej zajść i ją utrzymać?
obalamA co powiecie na mit, że po ciąży biochemicznej w następną jest łatwiej zajść i ją utrzymać?
W takim razie dzielnie czekam do piątku na mój żel ( mam nadzieję że chociaż raz kurier będzie na czas) , chociaż mokrosci nadchodzą bo już czuję że mokro mi ale to żel się przyda już po płodniakach jak nadejdzie susza
Mi szybciej przyszły niż było przewidywaneZamówiłam je dzięki Tobie. Mają być na 20 października. Może do tego czasu już nie będą potrzebne
Z jakiego powodu zmieniłaś na inny? Ja właśnie dzisiaj odbieram z apteki concieve.