reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Zawsze możesz jechać na IP szpitala ginekologicznego. Zrobią badania i wszystko sprawdzą.
Ty w tej chwili nie pracujesz? Może jakieś hobby czy coś co Cię uspokoi
dzis i jutro mam dzien wolny. Nie bede jechac jesli nic gorszego sie nie bedzie dziac. Ale ja sie nie denerwuje juz kochana. Poprostu zle sie czuje. Nie dlugo moj przyjedzie i podejmiemy decyzje co dalej.

Ja kręcę na hula hop codziennie po 5 minut i szczerze... nie wiem czy dzięki temu czy przez to, może to głupio zabrzmi ale owulacje mam w cały świat, w zeszłym miesiącu miałam w 12dc kiedyś w 20dc. Teraz jest 17dc i nie wiem czy miałam hehe a mierze tylko temp bo nie lubię się bawić w testy owu.
A pokaz swoj obecny wykres ...

A ja ledwo zyje zimne poty mnie oblewaja. Nigdy tak nie mialam jak spoznial mi sie okres. Zaczynam sie martwic ze na cos choruje.
Spokojnie. Mi w zeszłym miesiącu się spóźnił, przed tym miałam plamienia i nic, aż wreszcie się rozkręcił, czasami tak jest, dużo rzeczy ma wpływ na to. Ty się bardzo bardzo nakręcasz i mega nastawiłaś na 1 cykl, więc to może być cały szkopuł.

reklama
Do góry