reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
😲
Wczoraj zamawiałam na allegro za 4 zł jeden... Kobity, skąd wy macie te testy za grosze?!

Wrzucam jeszcze raz link. Widzę, że dziewczyny wykupiły już zapasy, bo są niedostępne 😂😂 jak brały po 20 sztuk to się nie dziwie :p
Były za 1,95 w promce, normalnie są za 2,95.

Ja też tak mam. W ciąży nie jestem😛 Sądzę, że to pogoda właśnie nas osłabia wszystkich, przejście z lata na jesień jest dość nagłe.
Moze tak być, u mnie też osłabienie, owu nie było, a ja dzisiaj po obiedzie padłam jak kawka do snu i tak mi się cudownie spało, że przykro było wstawać... i ziewam teraz jak szalona, a glowa boli mnie od rana... takie uroki zmiany aury... gdyby nie brak owulacji juz węszyłabym ciążę 🤪🤣😂

Hej, hej, tyle żeście tu napisały…Ach, ciężko nadrobić. Ja w pracy nie mogę i nawet czasu nie mam na siedzenie na forum🫢.

Mam pytanie do dziewczyn po poronieniach- czy jak zaszłyście w kolejne ciąże, lekarz przepisywał Wam profilaktycznie Dupka lub luteinę?

No i drugie pytanie- czy wywalał Was od razu na zwolnienie?

reklama
Hej, hej, tyle żeście tu napisały…Ach, ciężko nadrobić. Ja w pracy nie mogę i nawet czasu nie mam na siedzenie na forum🫢.

Mam pytanie do dziewczyn po poronieniach- czy jak zaszłyście w kolejne ciąże, lekarz przepisywał Wam profilaktycznie Dupka lub luteinę?

No i drugie pytanie- czy wywalał Was od razu na zwolnienie?
1. nie przepisywał, bo nie mam niedomogi, progesteron zawsze na wysokich wartościach z betą
2. Nie korzystam ze zwolnień, więc nie wiem 😝

Do góry