reklama
Miętusek
Moderator
Wczoraj zamawiałam na allegro za 4 zł jeden... Kobity, skąd wy macie te testy za grosze?!
Domowe Laboratorium Pink Strumieniowy Super Czuły test ciążowy strumieniowy 1 sztuka ᐈ Cena, Opinie, Wskazania, Skład
Kup Teraz ⮞⮞⮞ Domowe Laboratorium Pink Strumieniowy Super Czuły test ciążowy strumieniowy 1 sztuka ✔️ Odbiór osobisty w aptece ☝ Świetne ceny i szybka dostawa!
www.wapteka.pl
Wrzucam jeszcze raz link. Widzę, że dziewczyny wykupiły już zapasy, bo są niedostępne jak brały po 20 sztuk to się nie dziwie
Były za 1,95 w promce, normalnie są za 2,95.
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
agutek_
Stacjonarnie ich się nie kupi raczej, ale jest sklep online w Kopenhadze a ja właśnie je z niego zamawiamEj, w jakich krajach da się kupić te babyplan stacjonarnie?
królowa_kresek😉🙃
Moze tak być, u mnie też osłabienie, owu nie było, a ja dzisiaj po obiedzie padłam jak kawka do snu i tak mi się cudownie spało, że przykro było wstawać... i ziewam teraz jak szalona, a glowa boli mnie od rana... takie uroki zmiany aury... gdyby nie brak owulacji juz węszyłabym ciążęJa też tak mam. W ciąży nie jestem Sądzę, że to pogoda właśnie nas osłabia wszystkich, przejście z lata na jesień jest dość nagłe.
olka11135
Stacjonarnie ich się nie kupi raczej, ale jest sklep online w Kopenhadze a ja właśnie je z niego zamawiam
No my dużo podróżujemy to myślałam, że może gdzieś w Europie kupię po drodze
Bibi89
Ja myślę se mogą być gdzieś dostępne np w Szwecji ale ja zamawiałam na amazonieEj, w jakich krajach da się kupić te babyplan stacjonarnie?
agutek_
Jak będziesz planowała podróż do Kopenhagi…zamów je online z ich sklepu do punktu odbioru…lub lepiej! JA mogę Ci je ogarnąć a Ty je przy okazji odbierzeszNo my dużo podróżujemy to myślałam, że może gdzieś w Europie kupię po drodze
Hej, hej, tyle żeście tu napisały…Ach, ciężko nadrobić. Ja w pracy nie mogę i nawet czasu nie mam na siedzenie na forum.
Mam pytanie do dziewczyn po poronieniach- czy jak zaszłyście w kolejne ciąże, lekarz przepisywał Wam profilaktycznie Dupka lub luteinę?
No i drugie pytanie- czy wywalał Was od razu na zwolnienie?
Mam pytanie do dziewczyn po poronieniach- czy jak zaszłyście w kolejne ciąże, lekarz przepisywał Wam profilaktycznie Dupka lub luteinę?
reklama
pluto_nova
Moderator
1. nie przepisywał, bo nie mam niedomogi, progesteron zawsze na wysokich wartościach z betąHej, hej, tyle żeście tu napisały…Ach, ciężko nadrobić. Ja w pracy nie mogę i nawet czasu nie mam na siedzenie na forum.
2. Nie korzystam ze zwolnień, więc nie wiem