Jak będziesz planowała podróż do Kopenhagi…zamów je online z ich sklepu do punktu odbioru…lub lepiej! JA mogę Ci je ogarnąć a Ty je przy okazji odbierzesz
A może powinnaś zacząć je sprzedawać na allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak będziesz planowała podróż do Kopenhagi…zamów je online z ich sklepu do punktu odbioru…lub lepiej! JA mogę Ci je ogarnąć a Ty je przy okazji odbierzesz
No ja mam taką pracę, a nie inną i coś czuję w kościach, że w razie wu lekarz mnie wręcz zmusi do zwolnienia.2. Nie korzystam ze zwolnień, więc nie wiem
Taki z magnezem w środku dla obciążenia ale wyjełam bo mnie denerwował hałasZaintrygowałaś mnie! A jaki masz, takie duże koło czy te mniejsze z tym śmiesznym młotem obciążeniowym?
A pokaz swoj obecny wykres ...
Nooo Ci powieemmm..dobry by z tego nawet był biznes, ale nie dałabym rady tego czasowo ogarnąćA może powinnaś zacząć je sprzedawać na allegro
Co do testów to nie wiem ale ja z Włoch przywiozłam sobie ciaze wiec ...@olka11135 ,też dużo podróżujemy. I już miałam plan je ogarnąć za granicą.
A propos, idę się szykować do urlopu, może coś któraś wie o świetnych testach dostępnych we Włoszech?
By się zdziwili na lotnisku przy kontroli xD.
Kurczę, aż zazdroszczę tych starań we włoskich okolicznościach przyrody , bo ja tak cyrklowałam, cudaczyłam, że wyjazd wyszedł w terminie @, także tego xD.Co do testów to nie wiem ale ja z Włoch przywiozłam sobie ciaze wiec ...