reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja kręcę na hula hop codziennie po 5 minut i szczerze... nie wiem czy dzięki temu czy przez to, może to głupio zabrzmi ale owulacje mam w cały świat, w zeszłym miesiącu miałam w 12dc kiedyś w 20dc. Teraz jest 17dc i nie wiem czy miałam hehe a mierze tylko temp bo nie lubię się bawić w testy owu.

reklama
Tez taki mam tylko moja temperatura nie współpracuje, skoro mawet owu po niej nie widać🤪🤨🙄
A może to po prostu cykl bezowulacyjny. W nich nie ma zazwyczaj skoku temp i zdarzajają się praktycznie każdej kobiecie srednio raz na dwanaście miesięcy. A jak inne objawy płodności i testy owu? Jak jest owu to wszystko najczęściej się ze sobą spina

Ja kręcę na hula hop codziennie po 5 minut i szczerze... nie wiem czy dzięki temu czy przez to, może to głupio zabrzmi ale owulacje mam w cały świat, w zeszłym miesiącu miałam w 12dc kiedyś w 20dc. Teraz jest 17dc i nie wiem czy miałam hehe a mierze tylko temp bo nie lubię się bawić w testy owu.
Hula hop na przyspieszenie owulki 🤔 chyba muszę odkurzyć swoje i zacząć kręcić znów 😁 bo ja to mam czesto ok 20 dc

Pytalam ginekologa narazie nie kazal nic robic procz staran przez 3 miesiace.
Mi po odstawieniu anty i podejrzeniem braku owulacji też powiedział, że jakby z 3mce nie było owulacji to będziemy się martwić i sprawdzać, a tak naprawdę do roku u zdrowej kobiety to normalne starania. Ja na razie sama wyluzowałam, bo wiem, że to nie takie proste, zresztą jak poczytasz historie dziewczyn to zobaczysz, że to nie takie proste i czasu trzeba sobie dać. Część dziewczyn poleca szybszą profilaktykę jak coś nie wchodzi, ale to musisz już sama przemyśleć i obrać cel. Powodzenia ❤️✊✊

Dziewczyny jak szybko u Was z zupełnie jasnych kresek na teście owu (w aplikacji wynik testu 0.1 )pojawiają się ciemniejsze kreski?
Chodzi mi o to, że jestem w 12dc, owu mam mieć niby pt/sob zazwyczaj jest to ok 15-17dc kreski są ledwo widoczne, a ja mam mało testów, w mojej aptece testy się rozchodzą jak świeże bułeczki i kupiłam wczoraj tylko 10 testow z czego już 3 zużyłam. Pojechałam dziś do 3 innych aptek i to samo!!! Brak testów !!!
Zamówiłam przez internet ale przyjdą dopiero 15.09 wtedy to po ptakach... dopiero na przyszły cykl się przydadzą
I dlatego pytam bo nie wiem kiedy testować, żeby nie było tak, że mi braknie akurat w dzień kiedy mi wyjdzie pozytyw 🤣🤣🤣🤣

reklama
Zaintrygowałaś mnie! A jaki masz, takie duże koło czy te mniejsze z tym śmiesznym młotem obciążeniowym?

Do góry