reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja kręcę na hula hop codziennie po 5 minut i szczerze... nie wiem czy dzięki temu czy przez to, może to głupio zabrzmi ale owulacje mam w cały świat, w zeszłym miesiącu miałam w 12dc kiedyś w 20dc. Teraz jest 17dc i nie wiem czy miałam hehe a mierze tylko temp bo nie lubię się bawić w testy owu.

reklama
Tez taki mam tylko moja temperatura nie współpracuje, skoro mawet owu po niej nie widać🤪🤨🙄
A może to po prostu cykl bezowulacyjny. W nich nie ma zazwyczaj skoku temp i zdarzajają się praktycznie każdej kobiecie srednio raz na dwanaście miesięcy. A jak inne objawy płodności i testy owu? Jak jest owu to wszystko najczęściej się ze sobą spina

Ja kręcę na hula hop codziennie po 5 minut i szczerze... nie wiem czy dzięki temu czy przez to, może to głupio zabrzmi ale owulacje mam w cały świat, w zeszłym miesiącu miałam w 12dc kiedyś w 20dc. Teraz jest 17dc i nie wiem czy miałam hehe a mierze tylko temp bo nie lubię się bawić w testy owu.
Hula hop na przyspieszenie owulki 🤔 chyba muszę odkurzyć swoje i zacząć kręcić znów 😁 bo ja to mam czesto ok 20 dc

Pytalam ginekologa narazie nie kazal nic robic procz staran przez 3 miesiace.
Mi po odstawieniu anty i podejrzeniem braku owulacji też powiedział, że jakby z 3mce nie było owulacji to będziemy się martwić i sprawdzać, a tak naprawdę do roku u zdrowej kobiety to normalne starania. Ja na razie sama wyluzowałam, bo wiem, że to nie takie proste, zresztą jak poczytasz historie dziewczyn to zobaczysz, że to nie takie proste i czasu trzeba sobie dać. Część dziewczyn poleca szybszą profilaktykę jak coś nie wchodzi, ale to musisz już sama przemyśleć i obrać cel. Powodzenia ❤️✊✊

Dziewczyny jak szybko u Was z zupełnie jasnych kresek na teście owu (w aplikacji wynik testu 0.1 )pojawiają się ciemniejsze kreski?
Chodzi mi o to, że jestem w 12dc, owu mam mieć niby pt/sob zazwyczaj jest to ok 15-17dc kreski są ledwo widoczne, a ja mam mało testów, w mojej aptece testy się rozchodzą jak świeże bułeczki i kupiłam wczoraj tylko 10 testow z czego już 3 zużyłam. Pojechałam dziś do 3 innych aptek i to samo!!! Brak testów !!!
Zamówiłam przez internet ale przyjdą dopiero 15.09 wtedy to po ptakach... dopiero na przyszły cykl się przydadzą
I dlatego pytam bo nie wiem kiedy testować, żeby nie było tak, że mi braknie akurat w dzień kiedy mi wyjdzie pozytyw 🤣🤣🤣🤣

reklama
Zaintrygowałaś mnie! A jaki masz, takie duże koło czy te mniejsze z tym śmiesznym młotem obciążeniowym?

Do góry