reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dziewczyny jak szybko u Was z zupełnie jasnych kresek na teście owu (w aplikacji wynik testu 0.1 )pojawiają się ciemniejsze kreski?
Chodzi mi o to, że jestem w 12dc, owu mam mieć niby pt/sob zazwyczaj jest to ok 15-17dc kreski są ledwo widoczne, a ja mam mało testów, w mojej aptece testy się rozchodzą jak świeże bułeczki i kupiłam wczoraj tylko 10 testow z czego już 3 zużyłam. Pojechałam dziś do 3 innych aptek i to samo!!! Brak testów !!!
Zamówiłam przez internet ale przyjdą dopiero 15.09 wtedy to po ptakach... dopiero na przyszły cykl się przydadzą
I dlatego pytam bo nie wiem kiedy testować, żeby nie było tak, że mi braknie akurat w dzień kiedy mi wyjdzie pozytyw 🤣🤣🤣🤣
u mnie to zazwyczaj jest kwestia jednego dnia, raz jasniutka na drugi cien juz mega ciemna :p

reklama
Hej, chciałam się przywitać bo czytam was od pewnego czasu. Co prawda nie będę się testować w tym miesiącu ale tez chciałam się doradzić. W zeszłym tygodniu wyszły mi pozytywne testy, w sobotę zrobiłam betę i progesteron, beta wyszła 8 progesteron 0,7. W niedziele dostałam @. Ale ze względu na bardzo niski progesteron powtórzyłam dzisiaj betę żeby wykluczyć ciąże pozamaciczna i beta dzisiaj wyszła 1,2. Czy w takim razie mogę już uznać to za ciąże biochemiczna? Jak długo robić przerwę po CB? Z góry dziękuje za odpowiedz. I trzymam kciuki za dużo pozytywnych testów w tym miesiącu!

Hej, chciałam się przywitać bo czytam was od pewnego czasu. Co prawda nie będę się testować w tym miesiącu ale tez chciałam się doradzić. W zeszłym tygodniu wyszły mi pozytywne testy, w sobotę zrobiłam betę i progesteron, beta wyszła 8 progesteron 0,7. W niedziele dostałam @. Ale ze względu na bardzo niski progesteron powtórzyłam dzisiaj betę żeby wykluczyć ciąże pozamaciczna i beta dzisiaj wyszła 1,2. Czy w takim razie mogę już uznać to za ciąże biochemiczna? Jak długo robić przerwę po CB? Z góry dziękuje za odpowiedz. I trzymam kciuki za dużo pozytywnych testów w tym miesiącu!
hej!
Wydaje mi się, że można wykluczyć pozamaciczną. Po ciąży biochemicznej nie musisz robić przerwy, mozesz się starać od razu. Powodzenia!

Dzień dobry dziewczyny! Kilka dobrych tygodni temu was regularnie podczytywałam, ale udało się zajść w ciąże szybciej niż myślałam. Przy staraniach zakupiłam testy ciazowe. Mam 4 nowe paczki po 5 sztuk czyli 20testow. Chętnie oddam je komuś chętnemu za koszt wysyłki :) najchętniej jednej osobie. Mam nadzieje, ze przyniosą upragnione dwie kreski, pozdrawiam ❤️

Załączniki

• 824E211B-9998-4E23-8223-0B28206163E0.jpeg
    824E211B-9998-4E23-8223-0B28206163E0.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 95
Dzień dobry dziewczyny! Kilka dobrych tygodni temu was regularnie podczytywałam, ale udało się zajść w ciąże szybciej niż myślałam. Przy staraniach zakupiłam testy ciazowe. Mam 4 nowe paczki po 5 sztuk czyli 20testow. Chętnie oddam je komuś chętnemu za koszt wysyłki :) najchętniej jednej osobie. Mam nadzieje, ze przyniosą upragnione dwie kreski, pozdrawiam ❤️

Gratuluję ❤️❤️❤️

reklama
Pytałam o ten żel, kupiłam go kurcze sporo droższy od conceive plus, ale nie doczytałam opinii do końca a sporo osób pisze że strasznie piecze po tym żelu tam w środku...
Potwierdzacie? Bo mam jeszcze czas na anulowanie zamówienia...

Załączniki

• 760d2eb8-a2c6-429a-83c7-423a7bbc64d8.jpeg
    760d2eb8-a2c6-429a-83c7-423a7bbc64d8.jpeg
    17,7 KB · Wyświetleń: 49
Do góry