reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ehh ja już nie wiem co się u mnie dzieje.. ogólnie plamienia mam od okresu aż do mniej więcej owulki ze względu na ubytek w bliźnie po cc I te plamienia są raczej takie brązowe a tym miesiącu jestem wg testów owu i odczuć 2dpo, 18dc i sluz jakby płodny ale z krwią.. gdzie już od dwóch dni było czysto
to długo masz te plamienia… Ja mam niszę okres trwa u mnie 3, maks 4 dni i plamię tylko raz 7dc

to długo masz te plamienia… Ja mam niszę okres trwa u mnie 3, maks 4 dni i plamię tylko raz 7dc
No męczy mnie już to mega.. pół miesiąca a nawet dłużej muszę latać z wkładka :/ ogólnie to mam wrażenie że jest jakiś grubszy problem bo podbrzusze to mnie pobolewa praktycznie codziennie. Chyba czas zacząć chodzić do więcej niż jednego lekarza

reklama
Do góry