u mnie poki co pelny kartonik,lezy i czekaZobacz załącznik 1440475
Mój zapas testów za 1,95 właśnie przyszedł
reklama
DobreMyśli
Fanka BB :)
Musiałabym dumę w kieszeń wsadzić i sama zaproponować a z tym ciężkosegz na zgodę
pluto_nova
Moderator
to długo masz te plamienia… Ja mam niszę okres trwa u mnie 3, maks 4 dni i plamię tylko raz 7dcEhh ja już nie wiem co się u mnie dzieje.. ogólnie plamienia mam od okresu aż do mniej więcej owulki ze względu na ubytek w bliźnie po cc I te plamienia są raczej takie brązowe a tym miesiącu jestem wg testów owu i odczuć 2dpo, 18dc i sluz jakby płodny ale z krwią.. gdzie już od dwóch dni było czysto
Wika.00
Musiałabym dumę w kieszeń wsadzić i sama zaproponować a z tym ciężko
Dasz radę, cel uświęca środki
DobreMyśli
Na szczęście tak. Tyle że tylko w sytuacji w której mąż pierwszy rękę wyciągnie bo ja zbyt dumna na toooo nie :/ najgorzej .. u nas seks na zgodę niestety nie da rady .. mój małż z tych co muszą sobie przegryźć temat. Mam nadzieję, że u Ciebie seksy na zgodę wchodzą w grę
LadyCaro
ja też jestem tego typu człowiekiem, co nie przeszkadza mi dawać takich radooo nie :/ najgorzej .. u nas seks na zgodę niestety nie da rady .. mój małż z tych co muszą sobie przegryźć temat. Mam nadzieję, że u Ciebie seksy na zgodę wchodzą w grę
DobreMyśli
Patrz non stop w kalendarzyk i jestem zła, że musiał mnie wkurzyć akurat teraz jakby nie mógł sobie innego terminu wybraćDasz radę, cel uświęca środki
królowa_kresek😉🙃
Tez taki mam tylko moja temperatura nie współpracuje, skoro mawet owu po niej nie widaćZobacz załącznik 1440475
Mój zapas testów za 1,95 właśnie przyszedł
Gabson123
No męczy mnie już to mega.. pół miesiąca a nawet dłużej muszę latać z wkładka :/ ogólnie to mam wrażenie że jest jakiś grubszy problem bo podbrzusze to mnie pobolewa praktycznie codziennie. Chyba czas zacząć chodzić do więcej niż jednego lekarzato długo masz te plamienia… Ja mam niszę okres trwa u mnie 3, maks 4 dni i plamię tylko raz 7dc
reklama
E
eag
Gość
Można mnie przesunąć z testowaniem na 30go Gadałam z moim prowadzącym lekarzem, działamy drugi cykl z Lametta i Ovitrelle, z tym, że teraz 15 dni po ovi dopiero zrobię betę
Podziel się: