reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

tak kwas foliowy biore juz drugi miesiac. Reszty badan nie mialam.
To albo na spokojnie i na luzie starasz się te 3 miesiące, potem robisz konkretniejsze badania, albo starasz się na luzie ale widząc jak się nakręcasz to już robisz badania jakieś żeby wiedzieć jak wyglada sytuacja. Zależy jak bardzo jesteś niecierpliwa i nastawiona na ciąże - a jak wiemy bardzo.
Lekarz nie powiedział nic złego, nie ma powodu do stresu, za 3 miesiące jak się nie uda to nie oznacza końca świata

reklama
Mi mój lekarz mówił, że chodzi przede wszystkim o bliskość, intymność, budowanie więzi, i że orgazm temu sprzyja, ale nie jest konieczny. Mam podobnie jak @black_angel - dochodzę niezbyt często przy seksie-seksie, ale mimo wszystko szalenie lubię to uczucie ;)
Sprostuje😂🤪 rzadko nie dochodzę, ale gdy nie dochodzę lubię seks w tych momentach dla takiego, mocnego, dobitnego stosunku...jak w filmach dla doroslych🤣🤣

To albo na spokojnie i na luzie starasz się te 3 miesiące, potem robisz konkretniejsze badania, albo starasz się na luzie ale widząc jak się nakręcasz to już robisz badania jakieś żeby wiedzieć jak wyglada sytuacja. Zależy jak bardzo jesteś niecierpliwa i nastawiona na ciąże - a jak wiemy bardzo.
Lekarz nie powiedział nic złego, nie ma powodu do stresu, za 3 miesiące jak się nie uda to nie oznacza końca świata
i tak postaram sie zrobic.

Sprostuje😂🤪 rzadko nie dochodzę, ale gdy nie dochodzę lubię seks w tych momentach dla takiego, mocnego, dobitnego stosunku...jak w filmach dla doroslych🤣🤣
A to nie doczytałam dobrze, soreczki :p

Czytałam też wyniki badań "amerykańskich naukowców", że wiele kobiet ma pierwszy orgazm pochwowy na początku ciąży dopiero, wtedy ukrwienie sprzyja najbardziej stymulacji tego typu. Myślę, że jeśli jest przyjemność z samej czynności, a partnerzy starają się wzajemnie, żeby było miło, to nie ma problemu.

A to nie doczytałam dobrze, soreczki :p

Czytałam też wyniki badań "amerykańskich naukowców", że wiele kobiet ma pierwszy orgazm pochwowy na początku ciąży dopiero, wtedy ukrwienie sprzyja najbardziej stymulacji tego typu. Myślę, że jeśli jest przyjemność z samej czynności, a partnerzy starają się wzajemnie, żeby było miło, to nie ma problemu.
To ja w ogóle mam 'problem' z dojściem niesamej. I nie mam z tym problemu, też lubię seks taki sam z siebie :D

To teraz moja kolej na analizę owulaczków, czyli dlaczego obrażam się na Testeo :p

Mam później owulację, ok. 19 dc, powinnam teoretycznie mieć dzisiaj. Najciemniejszą kreskę miałam 17dc, ale sama nie wiem, czy to i tak nie jest negatyw - co sądzicie?

Załączniki

• 20220905_124334.jpg
    20220905_124334.jpg
    624,5 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry