Króliczek2610
Fanka BB :)
A podpowie ktoś gdzie najtaniej kupić owulaki easy home? Z tego co widzę to Amazon tylko ale ja nie chcę 100 bo chciałam spróbować przygodę z nimi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Negatywy niestety, testeo całkiem ładnie pokazuje pozytywTo teraz moja kolej na analizę owulaczków, czyli dlaczego obrażam się na Testeo
Mam później owulację, ok. 19 dc, powinnam teoretycznie mieć dzisiaj. Najciemniejszą kreskę miałam 17dc, ale sama nie wiem, czy to i tak nie jest negatyw - co sądzicie?
Te testy powinny być zabronioneTo teraz moja kolej na analizę owulaczków, czyli dlaczego obrażam się na Testeo
Mam później owulację, ok. 19 dc, powinnam teoretycznie mieć dzisiaj. Najciemniejszą kreskę miałam 17dc, ale sama nie wiem, czy to i tak nie jest negatyw - co sądzicie?
Te testy powinny być zabronione
A co bierzesz na obniżenie TSH i w jakiej dawce?Z pozytywów w ciągu 3 tygodni zeszłam z TSH 5.13 na 1.14 Jebie mnie brzuch jak fix! Okres w pełni.. mam tylko nadzieję, że lekarz mi powie, że jest okej i można zacząć działać po okresie na nowo.. no i coś na ten progesteron mam nadzieję, że da skoro duphaston nie dał rady
Każdy pasek w osobnym plastiku to jest cholernie nieekologiczne ....A dlaczego?
To raczej nie wina progesteronu a bardzo późnego zagnieżdżenia....Z pozytywów w ciągu 3 tygodni zeszłam z TSH 5.13 na 1.14 Jebie mnie brzuch jak fix! Okres w pełni.. mam tylko nadzieję, że lekarz mi powie, że jest okej i można zacząć działać po okresie na nowo.. no i coś na ten progesteron mam nadzieję, że da skoro duphaston nie dał rady