reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

A podpowie ktoś gdzie najtaniej kupić owulaki easy home? Z tego co widzę to Amazon tylko ale ja nie chcę 100 bo chciałam spróbować przygodę z nimi

reklama
To teraz moja kolej na analizę owulaczków, czyli dlaczego obrażam się na Testeo :p

Mam później owulację, ok. 19 dc, powinnam teoretycznie mieć dzisiaj. Najciemniejszą kreskę miałam 17dc, ale sama nie wiem, czy to i tak nie jest negatyw - co sądzicie?
Negatywy niestety, testeo całkiem ładnie pokazuje pozytyw

Załączniki

• IMG_20220905_130542.jpg
    IMG_20220905_130542.jpg
    207,7 KB · Wyświetleń: 56
Z pozytywów w ciągu 3 tygodni zeszłam z TSH 5.13 na 1.14 😁🤣 Jebie mnie brzuch jak fix! Okres w pełni.. mam tylko nadzieję, że lekarz mi powie, że jest okej i można zacząć działać po okresie na nowo.. no i coś na ten progesteron mam nadzieję, że da skoro duphaston nie dał rady 🤷

Z pozytywów w ciągu 3 tygodni zeszłam z TSH 5.13 na 1.14 😁🤣 Jebie mnie brzuch jak fix! Okres w pełni.. mam tylko nadzieję, że lekarz mi powie, że jest okej i można zacząć działać po okresie na nowo.. no i coś na ten progesteron mam nadzieję, że da skoro duphaston nie dał rady 🤷
A co bierzesz na obniżenie TSH i w jakiej dawce?

reklama
To raczej nie wina progesteronu a bardzo późnego zagnieżdżenia....

Do góry